worldef-banner 2024 istanbul
Ara
Close this search box.

“WORLD E-COMMERCE FORUM ISTANBUL” duyurusu Nasdaq binasında!

nasdaq
nasdaq

“E-ticaretin Davos’u” WORLD E-COMMERCE FORUM ISTANBUL için geri sayım devam ediyor. Forumun duyurusu, New York Times Meydanı’nın en önemli konumunda bulunan Nasdaq binasından yapıldı.

Uluslararası e-ticaret ve e-ihracat platformu WORLDEF tarafından bu yıl dokuzuncusu düzenlenen forum, global e-ticaret ekosisteminin dev oyuncularını buluşturuyor. “E-ticaretin Davos’u” olarak nitelendirilen forum, Avrupa’nın en büyük e-ticaret etkinliği olacak.

28-29 Eylül 2022 tarihleri arasında WOW Kongre Merkezinde düzenlenecek forum için dikkat çeken bir outdoor reklam çalışması gerçekleştirildi. WORLD E-COMMERCE FORUM ISTANBUL’un reklam görseli, New York Times Meydanı’nın (Times Square) en önemli konumunda bulunan Nasdaq Tower binasında yer aldı. Görkemli reklam görseli ile Times Meydanında bulunan binlerce kişiye forumun duyurusu yapıldı.

Öte yandan, Nasdaq’daki reklam çalışması Türk basınında geniş yer buldu. Önemli haber siteleri, WORLD E-COMMERCE FORUM ile ilgili outdoor çalışmasına sayfalarında yer verdi.

“Nasdaq duyurusuyla dünya ticaretinin merkezinden ‘biz de varız’ dedik”

nasdaq

WORLDEF Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Nart, Avrupa’nın en büyük e-ticaret etkinliğini düzenlemeye hazırlandıklarını söyledi. Nart, Nasdaq binasında gerçekleştirilen outdoor çalışması hakkında da bilgi vererek, şunları kaydetti: “Uzun yıllardır ülkemizi e-ticarette küresel aktör haline getirmek için çeşitli çalışmalara imza atıyoruz. Bu çerçevede New York’ta küresel e-ticaret markalarının da işlem gördüğü Nasdaq binasında İstanbul’daki etkinliğe dikkat çekmek istedik. Çünkü inanıyoruz ki Türkiye önümüzdeki dönemde üretim kapasitesi, lojistik gücüyle, yerli markalarıyla dünya e-ticaret sektöründe vazgeçilmez bir oyuncu olacak. Nasdaq binasındaki ‘WORLD E-COMMERCE FORUM ISTANBUL’ duyurusuyla dünya ticaretinin merkezinden, ‘biz de varız’ dedik.”

“Etkinlikte 150 binden B2B toplantı öngörüyoruz”

nasdaq

Ömer Nart, forumda, Türk firmalarını farklı ülkelerdeki e-ticaret profesyonelleri ve global pazaryerleri ile buluşturacaklarına dikkat çekerek, şöyle devam etti: “Yurt dışından 50’den fazla pazaryerinin yer alacağı etkinlikte, 150 binden fazla B2B toplantı yapılacağını öngörüyoruz. Beş farklı sahnede ekosistemin profesyonellerinden oluşan 200’den fazla konuşmacı deneyimlerini paylaşacak. Yatırımcı arayanlar için de çok güzel fırsatlar olacak. Kırktan fazla yatırımcı ve fon da etkinlikte yer alacak. Yerli markalarımız için bu etkinlik yurt dışına açılmak için çok önemli fırsatlar barındırıyor.”

WORLD ECOMMERCE FORUM hakkında

WORLD ECOMMERCE FORUM, “E-Ticaretin Davos’u” olarak konumlandırılıyor. Global e-ticaret ekosisteminden pek çok önemli ismin bir araya geldiği forumda; e-ticaret odaklı konular tartışılıyor, sorunlara çözüm önerileri konuşuluyor. Bölgenin en büyük e-ticaret etkinliği olma özelliği taşıyan WORLD ECOMMERCE FORUM, önümüzdeki aylarda İngiltere başta olmak üzere birçok ülkede e-ticaretin nabzını tutmayı hedefliyor! Günümüze kadar 1’i online, 6’sı İstanbul’da ve 1’i Bakü’de olmak üzere sekiz WORLD E-COMMERCE FORUM düzenlendi. 2022’de dokuzuncusu organize ediliyor.

  • Tarih: 28-29 Eylül 2022
  • Yer: WOW Kongre Merkezi
  • Konu: E-Ticarette Sürdürülebilirlik
  • 34+ Ülke
  • 10 Bin+ Katılımcı
  • 200+ Konuşmacı
  • 300 B2B Masa
  • 150 Bin+ B2B Toplantı
  • 250 Info Desk
  • 5 Sahne
  • 43+ Sponsor
  • 40+ Yatırımcı/Fon

WORLD ECOMMERCE FORUM ISTANBUL’da, e-ticaret ekosisteminin bütün paydaşlarını İstanbul’da buluşturacak. Forumda, e-ticaretin bugünü ve yarını, sürdürülebilirlik ana teması ekseninde enine boyuna ele alınacak!

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

ticari mesaj
Haberler

İstenmeyen ticari mesajlara 398 milyon lira ceza

Ticaret Bakanlığı, istenmeyen ticari mesajlara 398 milyon lira ceza kesti. Bakanlığa 2015-2023 yılları arasında 866 bin şikayet yapıldı. Ticaret Bakanlığı 2023 Yılı Faaliyet Raporundan derlemeye