6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun (Kanun olarak anılacaktır) 10. maddesine göre; kişisel verilerin elde edilmesi sırasında veri sorumluları veya yetkilendirdiği kişilerce, ilgili kişilerin (verisi işlenen gerçek kişiler) bilgilendirilmesi gerekmektedir. Bu kapsamda:

WORLDEF GLOBAL ORGANİZASYON A.Ş. (şirket olarak anılacaktır), veri sorumlusu sıfatıyla kişisel verilerinizi (ad, soyad, imza, TC kimlik numarası, adres, telefon numarası) işlemektedir.

Kişisel verileriniz; organizasyon ve etkinlik yönetimi, iletişim faaliyetlerinin yürütülmesi amacıyla işlenmektedir.

Kişisel verileriniz saklama ve arşiv faaliyetlerinin yerine getirilmesi ve yedekleme servislerinin kullanılması amacıyla iş ortaklarına aktarılabilmektedir.

Kişisel verileriniz elektronik ortam ve telefon aracılığıyla toplanmaktadır. Verilerinizi işlememizin hukuki sebebi veri işleme faaliyetimize vereceğiniz açık rızanız,  yasal dayanağı ise 6698 s. Kanundur.

İlgili kişi olarak Kanunun 11 inci maddesinde sayılan haklarınız şunlardır:

Herkes, veri sorumlusuna başvurarak kendisiyle ilgili;

  1. a) Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,
  2. b) Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  3. c) Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,

ç) Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,

  1. d) Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme, 
  2. e) 7 nci maddede öngörülen şartlar çerçevesinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme,
  3. f) (d) ve (e) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  4. g) İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,

ğ) Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme.

Menü