AYDINLATMA METNİ

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun (Kanun olarak anılacaktır) 10. maddesine göre; kişisel verilerin elde edilmesi sırasında veri sorumluları veya yetkilendirdiği kişilerce, ilgili kişilerin (verisi işlenen gerçek kişiler) bilgilendirilmesi gerekmektedir. Bu kapsamda:

WORLDEF GLOBAL ORGANİZASYON A.Ş. (şirket olarak anılacaktır), veri sorumlusu sıfatıyla kişisel verilerinizi (ad, soyad, imza, TC kimlik numarası, adres, telefon numarası) işlemektedir.

Kişisel verileriniz; organizasyon ve etkinlik yönetimi, iletişim faaliyetlerinin yürütülmesi, iş süreçlerinin yürütülmesi ve denetimi amacıyla işlenmektedir.

Kişisel verileriniz saklama ve arşiv faaliyetlerinin yerine getirilmesi ve yedekleme servislerinin kullanılması, iş süreçlerinin yürütülmesi amacıyla yeterli güvenlik önlemleri alınarak iş ortaklarına ve sponsorluk faaliyetlerinin yürütülmesi amacıyla sponsorlarımıza aktarılabilmektedir.

Kişisel verileriniz iş süreçlerinin yürütülmesi, saklama ve arşiv faaliyetlerinin yerine getirilmesi amacıyla kullandığımız yazılımların veri merkezlerinin yurt dışında olması sebebiyle yurt dışına aktarılmaktadır.

Kişisel verileriniz elektronik ortam ve telefon aracılığıyla toplanmaktadır. Verilerinizi işlememizin hukuki sebebi WORLDEF ile aranızda kurulan sözleşmenin ifası, yasal dayanağı ise 6698 s. Kanundur.

İlgili kişi (kişisel verisi işlenen gerçek kişi) olarak Kanunun 11 inci maddesinde sayılan haklarınız şunlardır:

•Kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme,

•Kişisel verileriniz işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,

•Kişisel verilerinizin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,

•Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,

•Kişisel verilerinizin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme,

•Kişisel verilerinizin silinmesini veya yok edilmesini isteme,

•Düzeltme, silme ve yok etme işlemlerinin, kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,

•İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle aleyhinize bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,

•Kişisel verilerinizin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız hâlinde zararın giderilmesini talep etme. [email protected] adresinden bize ulaşarak başvuruda bulunabilirsiniz.