worldef-banner 2024 istanbul
Ara
Close this search box.

ChatGPT, şubat ayında 1 milyarı aşkın ziyaret aldı

ChatGPT

Geçtiğimiz yılın kasım ayında kullanıma sunulan ChatGPT, kısa süre içinde teknoloji ve yapay zeka dünyasının en heyecan verici projelerinden biri olmayı başardı. Her geçen gün popülerliğini artırmaya devam eden ChatGPT, Şubat ayı içinde önemli bir başarı da elde etti.

İnternet siteleri için trafik ölçümleme ve analiz servisi olarak hizmet veren SimilarWeb tarafından geçtiğimiz günlerde paylaşılan bilgilere göre ChatGPT‘nin web sitesi, geçtiğimiz şubat ayı içinde toplamda 1 milyarı aşkın ziyaret aldı. 

ChatGPT’nin ziyaretçi sayısı 2 ayda 4 katına çıktı

SimilarWeb’in verilerine göre chat.openai.com web sitesi, geçtiğimiz aralık ayında 250 milyon ziyaret seviyesine ulaşmıştı. ocak ayında ise 250 milyon olan ziyaret sayısını 615 milyona kadar çıkaran chat.openai.com, şubat ayında ziyaret sayısını yüzde 62,5 oranında artırarak 1 milyar ziyaret barajını ilk kez aşmış oldu. 

Mart ayında ziyaretçi sayısının daha da artması bekleniyor

OpenAI‘ın görselleri de anlayabilen GPT-4’ü dün tanıtıldı. ChatGPT, daha güvenli ve kullanışlı bir model olarak karşımıza çıkan GPT-4’ün desteği ile birlikte ziyaretçi sayısını mart ayında çok daha fazla da artırabilir. Sadece kendi web sitesine ziyaretçi çekmekle kalmayan ChatGPT, Bing’in kullanıcı ve ziyaret sayısını artırmasını da sağladı.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

ticari mesaj
Haberler

İstenmeyen ticari mesajlara 398 milyon lira ceza

Ticaret Bakanlığı, istenmeyen ticari mesajlara 398 milyon lira ceza kesti. Bakanlığa 2015-2023 yılları arasında 866 bin şikayet yapıldı. Ticaret Bakanlığı 2023 Yılı Faaliyet Raporundan derlemeye