worldef-banner 2024 istanbul
Ara
Close this search box.

WORLDEF DUBAI e-ticaret etkinliğinin tarihi değişti!

worldef dubai

WORLDEF DUBAI etkinliği, Körfez bölgesinin en büyük e-ticaret etkinliği olarak organize ediliyor. WORLDEF öncülüğünde gerçekleştirilecek etkinliğe global e-ticaret markalarının yanı sıra Türkiye’nin önde gelen birçok e-ticaret firması da katılıyor.

WORLDEF Dubai’de global e-ticaret ekosistemini buluşturuyor

Dubai Jebel Ali’deki JAFZA Kongre Merkezi’nde düzenlenecek WORLDEF DUBAI’nin tarihleri 5-6-7 Aralık 2023 olarak açıklanmıştı. Etkinlik tarihi, 30 Kasım-12 Aralık 2023 tarihleri arasında Dubai’de düzenlenecek Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Konferansı (COP28) sebebiyle 12-13-14 Aralık 2023 olarak değiştirildi. Etkinlik yetkilileri, BM İklim Konferansı’nın düzenleneceği tarihler arasında WORLDEF DUBAI katılımcılarının konaklama sorunu yaşamaması için tarihi revize ettiklerini belirterek, yeni tarihin “12-13-14 Aralık 2023” olarak belirlendiğini kaydetti.

WORLDEF Başkanı Ömer Nart, WORLDEF DUBAI etkinliği hakkında bilgi verdi!

WORLDEF DUBAI, e-ticaretin global oyuncuları ile Türk şirketleri Dubai’de bir araya getiriyor. Etkinlik katılımcılar, Körfez bölgesi pazarında e-ticaret ve e-ihracat için önemli bir network fırsatı bulacak.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler