worldef-banner 2024 istanbul
Ara
Close this search box.

“WORLDEF ISTANBUL’a Körfez bölgesinden büyük ilgi var”

WORLDEF E-Ticaret Vakfı Genel Sekreteri Sedat Ateş, haziran ayında gerçekleştirilecek WORLDEF ISTANBUL etkinliğine Körfez bölgesinden yatırımcıların büyük ilgi gösterdiğini söyledi.

worldef istanbul

WORLDEF E-Ticaret Vakfı Genel Sekreteri Sedat Ateş, Haberler.com YouTube kanalında Melis Yaşar’ın konuğu oldu. Ateş, yayında, Türkiye’de ve dünyada e-ticaretin gelişimi, trend meslekler, WORLDEF ISTANBUL 2024 gibi farklı konulara değindi.

“Sektörün bütün paydaşları WORLDEF ISTANBUL 2024’te olacak”

WORLDEF ISTANBUL’a da değinen Ateş, “WORLDEF 2024, 6-7-8 Haziran İstanbul Yenikapı Gösteri Merkezi’nde gerçekleşecek. Burada 3 sahnemiz olacak. Merak ettiğiniz, temas etmek isteyeceğiniz insanları sahnede canlı dinleyebilir, temas edebilirsiniz. Hepsiburada CEO’su, Trendyol Grup CEO’su gibi güçlü isimler bizimle olacak. Sektörün bütün paydaşları burada olacak. Yazılım altyapı sektöründen fulfilment dediğimiz ara depo markalarına, devletimizin ilgili kademelerinden önemli isimlerden hibe teşvik programları paydaşlarına kadar sektöre özgü birçok marka ve isim burada olacak.” ifadelerini kullandı.

“Körfez bölgesinden çok büyük bir kaynak Türkiye’ye gelecek”

Sedat Ateş, etkinliğe Körfez ülkelerinin ilgisinden de bahsederek, şunları söyledi: “Dubai’de 1 milyar dolar sermayeyle kurulmuş bir serbest bölge olan Dubai CommerCity bu sene Türkiye’de olacak. Bu ne anlama geliyor biliyor musunuz? Körfez bölgesindeki yatırımcılar Türkiye’nin potansiyelini, üretim gücünü daha iyi anlayabilecek. Çok büyük bir kaynak ve güç Türkiye’ye gelecek. Dubai’den önemli isimle WORLDEF ISTANBUL’da olacak. Körfez bölgesinin ana akım medyasından çok büyük ilgisi var. Dolayısıyla bölgede bölgeden çok büyük yatırımcıları Türkiye’de ağırlayacağız.”

“Yapay zeka sizin adınıza karar verecek”

Yapay zekanın gelişimiyle ilgili yorumlar da yapan Sedat Ateş, şu ifadeleri kullandı; “Yapay zeka günlük hayatımıza girdi. Şu an ki yazışma yaptığımız yapay zekadan bahsetmiyorum. İnsan hayatına köklü dokunacak uygulamalarla gelişecek. Bu uygulamanın Amerika’da test edildiğine dair gördüğüm bazı veriler var. Sizin kullanıcı davranışlarınızı değiştirecek bütün yapay zeka uygulamaları sizin adınıza karar verip, sizin adınıza siparişe geçip sizin adınıza o ürünün bulunurluğunu evde veya ofiste sağlayabilecek şekilde şekilleniyor.”

WORLDEF ISTANBUL 2024 perakende e-ticaretin profesyonellerini ağırlıyor

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler