worldef-banner 2024 istanbul
Ara
Close this search box.

Yılın en büyük e-ticaret fuarına günler kaldı: WORLDEF ISTANBUL 2024

Uluslararası e-ticaret platformu WORLDEF tarafından İstanbul’da büyük bir e-ticaret etkinliği düzenleniyor. Global e-ticaret ekosistemini buluşturacak etkilik, “yılın en büyük e-ticaret etkinliği” olarak konumlanıyor. E-ticaret özelinde büyük iş birliklerine ev sahipliği yapacak WORLDEF ISTANBUL, e-ticaret odaklı üreticilerden tedarikçilere, servis sağlayıcılardan pazar yerlerine kadar 40 ülkeden geniş bir kitleyi ağırlıyor. Türk markalara benzersiz avantajlar sunan etkinliğe günler kaldı!

WORLDEF ISTANBUL 2024

Global e-ticaret platformu WORLDEF, bölgenin en büyük e-ticaret fuarına ev sahipliği yapıyor. Yılın en büyük e-ticaret fuarı WORLDEF ISTANBUL 2024 etkinliğine günler kaldı. 6-7-8 Haziran 2024 tarihleri arasında İstanbul Yenikapı Etkinlik Alanında düzenlenecek fuara, 40 ülkeden 20 binden fazla ziyaretçi bekleniyor. Etkinlikte, küresel e-ticaret markaları, ekosistemin geleceğini konuşacak. Katılımcı markalar için büyüme ve networking fırsatları sunmayı vadeden WORLDEF ISTANBUL’da sektör uzmanları tecrübelerini paylaşacak.

Ömer Nart: WORLDEF ISTANBUL benzersiz bir konsept içeriyor

WORLDEF Başkanı Ömer Nart, WORLDEF ISTANBUL’un e-ticaret markalarına ürünlerini sergileme, potansiyel iş ortaklıkları kurma, sektördeki son trendleri ve teknolojileri keşfetme gibi olanaklar sunacağını vurguladı. E-ticaret odaklı markalara dinamik bir platform sağlamayı amaçlayan etkinlikte katılımcıların çeşitli avantajlara erişebileceğine işaret eden Nart, şunları kaydetti: “WORLDEF ISTANBUL 2024 benzersiz bir konsept içeriyor. Sektör liderlerini, yatırımcıları, girişimcileri, pazar yerlerini ve e-ticaret ile yolu kesişen herkesi bir araya getiriyoruz. Katılımcılar yeni e-ticaret stratejilerine tanıklık edebilecek, dijital pazarlama trendlerini ve e-ticaret odaklı teknolojik gelişmeleri keşfedebilecek. Sektörün yakından tanıdığı isimler, panellerde tecrübelerini paylaşacak. Daha birçok fırsatı bir araya getiriyoruz.”

“E-ticarette yenilikçiliği ve iş birliği ruhunu destekleyen bir etkinlik kurguladık”

Küresel katılımcıların yer alacağı etkinlikte ziyaretçilerin profesyonel isimlerle etkileşim kurabileceğini ve uluslararası genişleme fırsatlarını keşfedebileceğini ifade eden Nart, “Fuarda farklı sektörlerden paydaşları bir araya getiriyoruz. İş birliğini teşvik ediyoruz. Küçük, orta ve büyük e-ticaret işletmelerinin e-ticaret ile büyümesine katkı sunuyoruz. E-ticaret sektöründe yenilikçiliği ve iş birliği ruhunu destekleyen bir etkinlik kurguladık. Global e-ticaret markalarını İstanbul’da ağırlamak için büyük heyecan içindeyiz. Hedefimiz; markaların e-ticaret ile gelişebileceği, bilgi paylaşabileceği ve online ticaretin geleceğini şekillendirebileceği dinamik bir ortam sunmaktır.” sözlerini kaydetti.

Etkinliğe 40 ülkeden 20 binden fazla ziyaretçi bekleniyor

WORLDEF ISTANBUL 2024, 40 ülkeden 20 binden fazla ziyaretçiyi ağırlayacak. Eşzamanlı üç sahnede 200’den fazla konuşmacı tecrübelerini paylaşacak. Ayrıca, etkinlik alanında kurulacak stantlarda 450’den fazla perakende markası, üreticileri, tedarikçiler e-ticaret odaklı ürün ve hizmetlerini sergileme fırsatı bulacak. Amazon ve Alibaba gibi global pazaryerlerinde satış yapan bin 500’den fazla satıcının da katılacağı e-ticaret fuarında servis sağlayıcılar, e-ticaret yatırımcıları ve girişimciler de yer alacak.

Profesyoneller tecrübelerini paylaşacak

Dünyanın en büyük e-ticaret fuarlarından biri olarak konumlanan WORLDEF ISTANBUL 2024; online ticaretin dinamik dünyasında yer almak, geleceğin e-ticaret trendlerini tanımak, ekosistemdeki yenilikleri deneyimlemek ve e-ticaretin geleceğini şekillendiren stratejileri keşfetmek için yeni fırsatlar sunacak.

Etkinlik, e-ticaretteki dönüşümün bir parçası olmak isteyen markalara benzersiz deneyimler sunacak. Etkinlikte; dijital dönüşüm, tüketici odaklı stratejiler, global pazar yerlerinde satış, e-ticaret ve sürdürülebilirlik, e-ticaretin küresel kavşağı İstanbul’da yeni fırsatlar gibi konular ele alınacak. Konuşmacılar; e-ticaretin karmaşık ortamını yönetme stratejileri konusunda deneyimlerini paylaşacak. Ziyaretçiler; son teknolojiler, tüketici davranışındaki değişimler ve gelişen ekosistem hakkında çok önemli bilgiler edinebilecek. Ayrıca, sürpriz programlar da yer alacak.

WORLDEF ISTANBUL 2024’e kimler katılacak?

WORLDEF ISTANBUL 2024, e-ticaret ekosisteminden liderleri, yöneticileri ve profesyonelleri buluşturuyor. Bölgenin en büyük e-ticaret fuarına katılacak önemli isimlerden bazıları şunlar;

Amazon Türkiye Ülke Müdürü Richard Marriott, Alibaba.com Avrupa Genel Müdürü Jijie Shen, Trendyol Group CEO’su Erdem İnan, Hepsiburada CEO’su Nilhan Onal Gökçetekin, Neil Patel Digital Kurucu Ortağı ve Youtuber Neil Patel, Birleşik Krallık eski Teknoloji Bakanı Ed Vaizey, Dubai CommerceCity Kıdemli Yöneticisi Arjun Sarkar, Amazon Reklamcılık Türkiye, Mısır, Güney Afrika Genel Müdürü Yasmina Ali Hassan, Ozon Global Ülke Genel Müdürü Hazal Maraş;

Meta E-Ticaret ve Moda Sektörü Ortağı Ece Ademoğlu, Joom İş Geliştirme Başkanı Maxim Belov, ByteDance/TikTok Türkiye Ülke Direktörü Barış Aldanmaz, Sefamerve CEO’su Mehmet Metin Okur, Biggbrands Başkansı ve CEO’su Enis Karslıoğlu, Webtures CEO’su Kaan Gülten, T-Soft Kurucusu ve CEO’su Ömer Arıkan, MNG Kargo CEO’su Kağan Gündüz, idefix E-Ticaret ve Pazaryeri Genel Müdürü Önder Ömer Oğuzhan, Widect Genel Müdürü Enes Yılmaz, Armine Kurucusu Mehmet Dursun.

https://worldef.com/events/istanbul-2024/

“WORLDEF ISTANBUL’a Körfez bölgesinden büyük ilgi var”

Days
Hours
Minutes
Seconds

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

worldef istanbul
Haberler

WORLDEF ISTANBUL’da e-ticaretin geleceği konuşuldu!

Uluslararası e-ticaret platformu WORLDEF tarafından düzenlenen WORLDEF ISTANBUL 2024, ilk gün büyük ilgi gördü. Bölgenin en büyük e-ticaret fuarında e-ticaret ekosisteminin geleceği ele alındı.

Days
Hours
Minutes
Seconds