worldef-banner 2024 istanbul
Ara
Close this search box.

Trendyol Kasım ayında 71 milyon ürün sattı

Trendyol

Kasım ayının sona ermesi ile e-ticaretin altın ayları içerisinde bir kampanya dönemi daha sona erdi. Kampanya dönemine dair veriler e-ticaret firmaları tarafından açıklanmaya başladı. Trendyol tarafından açıklanan 2022 Kasım sonuçları ile ‘Süper İndirim Günleri’ ve ‘Efsane Günler’ kampanyalarının bu yıl da başarı ile tamamlandığı belirtildi.

11 milyon kişi alışveriş yaptı

E-ticaret platformu Trendyol tarafından açıklanan verilere göre bu yıl Kasım ayında 11 milyon kişi platform üzerinden alışveriş yaptı. 71 milyondan fazla ürünün satıldığı platformu ziyaret edenlerin sayısının 1 milyarın üzerinde gerçekleştiği açıklandı. Platformun günlük aktif müşteri sayısının 25.6 milyona ulaştığı belirtildi.

Yaklaşık olarak 2 milyon adet ürünün yüzde 50 ve daha fazla indirimler ile müşterilerle buluştuğu açıklandı. Toplamda 127 bin satıcının Trendyol platformu üzerinden ürünlerini müşterilerle buluşturduğu belirtilerek, indirim yapan işletmelerin satışlarının 4 kat arttığı aktarıldı. Kampanya döneminde yapılan indirimler ile 2 milyar liranın tüketicilerin cebinde kaldığı açıklandı.

En fazla sipariş Bursa, Antalya ve Kocaeli’den

İstanbul, Ankara ve İzmir en çok satış yapılan iller olarak öne çıkarken bu illeri Kocaeli, Gaziantep ve Bursa’nın takip ettiği açıklandı. Açıklanan verilerde, en fazla siparişin verildiği 3 ilin ise Bursa, Antalya ve Kocaeli olduğu görüldü.

Kasım ayı kampanyalarında bin 42 kadın girişimcinin de ilk kez Trendyol’da satış yapmaya başladığı ve kasım ayı süresince satış yapan kadın girişimci sayısının 11 bini geçtiği belirtildi.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

eczane
Markalar

Amazon, ilk fiziksel eczanesini Milano’da açacak

Amazon, 2024 yılının ikinci çeyreğinde ilk eczanesini Milano’da açacak. Eczane, Milano’nun merkezinde yer alacak ve çok çeşitli güzellik ve kişisel bakım ürünleri sunacak. Ayrıca, Amazon’un