worldef-banner 2024 istanbul
Ara
Close this search box.

AliExpress, UEFA EURO 2024’ün ilk özel e-ticaret ortağı oldu

Çinli e-ticaret platformu AliExpress, online tüketicileri bu yaz futbolla buluşturmak için indirimlere, fırsatlara ve katılımlara milyonlarca avro yatırım yapıyor. Dünya, UEFA’yı sabırsızlıkla beklerken, global online perakende pazarı AliExpress, UEFA EURO 2024’ün özel resmi küresel sponsoru olan ilk e-ticaret platformu oldu.

uefa

AliExpress, UEFA EURO 2024’te indirimlere, fırsatlara ve katılımlara milyonlarca avro yatırım yaparak, online alışveriş yapanlara önemli kategorilerde indirimli fiyatlar sunuyor. Ayrıca, heyecan verici interaktif oyunlar ve maç biletleri de dahil olmak üzere süresi sınırlı ödüller kazanma şansı sunuyor. Bu hamle, AliExpress’in Avrupa’da devam eden yatırımlarının bir parçası.

“AliExpress, UEFA EURO 2024’ün resmi ortağı olmaktan heyecan duyuyor”

AliExpress ile UEFA’nın iş birliğinin tanıtıldığı basın toplantısında açıklama yapan AliExpress Avrupa Ticari Direktörü Gary Topp, “AliExpress, UEFA EURO 2024’ün resmi ortağı olmaktan heyecan duyuyor. Futbol coşkusu Avrupa’ya yayıldıkça, çok çeşitli popüler ve trend ürünlerin yanı sıra etkileşimli oyunlara ilişkin harika fırsatlarla taraftarları aksiyona daha da yakınlaştıracağız. Muhteşem ödüller kazanma şansı vereceğiz.” ifadeleri kullandı.

“Dünyanın dört bir yanındaki taraftarlara daha fazla yenilik sunuyoruz”

UEFA Pazarlama Direktörü Guy-Laurent Epstein ise, şunları söyledi: “AliExpress’i, UEFA Erkekler Avrupa Futbol Şampiyonası’nın ilk özel e-ticaret platformu ortağı olarak aramızda görmekten büyük heyecan duyuyoruz. Bu yaz taraftarların dijital deneyimini olabildiğince heyecanlı hale getirerek, dünyanın dört bir yanındaki futbol taraftarlarına daha fazla yenilik sunuyoruz. Bu, taraftarlara, UEFA EURO 2024 maç biletleri de dahil olmak üzere unutulmaz ödüller kazanma şansı sunmakla başlıyor.”

Programa katılan Futbol Efsanesi ve Girişimci Küresel Spor İşletmecisi Oliver Bierhoff da, şunları kaydetti: “Futbol, ​​dünyanın dört bir yanından insanları bir araya getiren gerçek anlamda küresel bir oyundur. AliExpress’in yeni bir sponsor olarak duyurulmasıyla hayranlar bu yılki turnuvayı destekliyor.”

UEFA EURO 2024 14 Haziran-14 Temmuz tarihleri ​​arasında Almanya genelinde on ev sahibi şehirde gerçekleşecek. Şampiyonada 24 milli takım yarışacak.

Trendyol da IOC’nin partneri olmuştu

Öte yandan, Çinli Alibaba’nın Türkiye’deki iştiraki Trendyol, Uluslararası Olimpiyat Komitesi’nin (IOC) resmi “E-Ticaret Hizmetleri Partneri” olmuştu. Trendyol ile IOC iş birliği, Türkiye ile birlikte Avrupa ülkelerini de kapsıyor. İş birliği, şirketin stratejik yatırımcısı Alibaba’nın dünya çapında geçerli olan olimpiyat partnerliği kapsamında gerçekleşmişti.

Trendyol, Uluslararası Olimpiyat Komitesi’nin partneri oldu

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

gümrük vergisi
Haberler

Dijital ürünlerin ticaretine gümrük vergisi geliyor!

Dünya Ticaret Örgütü (DTÖ) Genel Direktörü Ngozi Okonjo-Iweala, online film ve yazılım gibi dijital ürünlerin ticaretine gümrük vergisi getirileceğini belirterek, yeni düzenleme için tarih verdi.