worldef-banner 2024 istanbul
Ara
Close this search box.

WORLDEF ISTANBUL 2024 iş ortakları bir araya geldi

worldef istanbul 2024

WORLDEF ISTANBUL 2024, Türkiye ve global perakende e-ticaret ekosisteminden önemli isimleri ağırlıyor. WORLDEF tarafından 6-7-8 Haziran 2024 tarihleri arasında İstanbul Yenikapı Etkinlik Alanında düzenlenecek WORLDEF ISTANBUL 2024 için hazırlıklar başladı. “Perakendenin Rönesansı: E-Ticaret” teması ile düzenlenecek etkinlik, global e-ticaret ekosisteminden önemli isimleri bir araya getiriyor.

WORLDEF ISTANBUL 2024 perakende e-ticaretin profesyonellerini ağırlıyor

Ömer Nart sunum yaptı

WORLDEF ISTANBUL hazırlıkları devam ederken, etkinliğin iş ortakları Nurol Tower’da bir araya geldi. WORLDEF Başkanı Ömer Nart’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya, etkinlik ekibi ile birlikte e-ticaret ekosisteminden önemli isimler katıldı. WORLDEF Başkanı Ömer Nart, toplantıda katılımcılar WORLDEF ISTANBUL hakkında sunum yaptı. Toplantıda etkinlik konsepti ve organizasyon şeması, katılımcı profilleri, sunumlar ve konuşmacılar gibi konular ele alındı; katılımcılar çeşitli önerilerde ve değerlendirmelerde bulundu.

Ömer Nart: Bambaşka bir etkinlik olacak

WORLDEF Başkanı Ömer Nart, yaptığı değerlendirmede, bölgenin en büyük e-ticaret etkinliği olarak bilinen WORLDEF ISTANBUL’un global e-ticaret ekosisteminde önemli bir konuma yükseldiğini söyledi. Nart, şunları söyledi; “Etkinlik konsepti katılımcılara birçok açından fırsatlar sunuyor. E-ticaretin global aktörlerini bir araya getiriyoruz. E-ticaret odaklı üreticilerden perakendecilere kadar birçok markanın katılacağı etkinliğimizde çok farklı bir konsept uygulayacağız. Katılımcıların her birinin bir şekilde fırsat bulacağı, yeni iş ortaklıkları yapabileceği ve e-ticaret için yeni bir vizyon kazanabileceği bambaşka bir etkinlik olacak.”

Toplantıya e-ticaret profesyonelleri katıldı

Toplantıya katılan isimler şöyle; WORLDEF Başkanı Ömer Nart, Elektronik Ticaret Derneği (ELİDER) Başkanı Fehmi Darbay, Edme E-Ticaret Danışmanlığı Kurucusu Mehmet Aykut, ELİDER Başkan Yardımcısı ve Buyukbedeniz.com Kurucu Ortağı Nüket Oral Dokuz, Brand Mentor Kurucu Ortağı Taha Yasin Toraman, Ekva Group Kurucu Ortağı Erdem Ulugerçek, Ekva Group COO’su Mert Yücel, Etic Ajans Kurucusu Ulaş Kutay Duran, Fellas Food E-Ticaret Müdürü Burak Aykurt, TrExUp İş Geliştirme Müdürü Tuğçe Yapıcı, WORLDEF CEO Office Büşra Sakal, WORLDEF Etkinlik ve Konuşmacı İlişkileri Uzmanı Deniz Türedi, WORLDEF Satış Takım Lideri Serdar Kandu, WORLDEF Satış Uzmanları Sedanur Aksu ve Aslı Yavuz.

WORLDEF ISTANBUL’a üreticilerden perakendecilere kadar çok sayıda katılımcı bekleniyor

WORLDEF ISTANBUL 2024, 6-8 Haziran 2024 tarihleri arasında 12 bin metrekarelik Yenikapı Etkinlik Alanında düzenleniyor. Etkinlikte eşzamanlı üç sahnede 39 ülkeden yaklaşık 100 e-ticaret üreticisi, 200’den fazla partner şirket, 150’den fazla perakende markası, 10 binden fazla Amazon ve Etsy başta olmak üzere global pazaryeri satıcısı, 115 konuşmacı, 100’den fazla yatırımcı ve çok sayıda üretici ve perakende markası yer alacak.

“Perakendenin Rönesansı: E-Ticaret”

“Perakendenin Rönesansı: E-Ticaret” teması ile düzenlenen etkinlik; online ticaretin dinamik dünyasında yer almak, geleceğin e-ticaret trendlerini tanımak, ekosistemdeki yenilikleri deneyimlemek ve e-ticaretin geleceğini şekillendiren stratejileri keşfetmek için yeni fırsatlar sunan etkinlik, perakendenin rönesansında e-ticaret dönüşürken, bu dönüşümün bir parçası olmak isteyen markalara benzersiz deneyim sunacak. Etkinlikte; dijital dönüşüm, tüketici odaklı stratejiler, global pazar yerlerinde satış, e-ticaret ve sürdürülebilirlik, e-ticaretin küresel kavşağı İstanbul’da yeni fırsatlar gibi konular ele alınacak.

WORLDEF ISTANBUL 2024’e kimler katılacak?

WORLDEF ISTANBUL 2024; e-ticaret sektör liderlerini, üreticileri, tedarikçileri, global pazaryeri satıcılarını, e-ticaret girişimcileri ve yatırımcılarını ve farklı sektörlerden profesyonelleri bir araya getiriyor. Profesyoneller, e-ticaretin karmaşık ortamını yönetme stratejileri konusunda deneyimlerini paylaşıyor. Katılımcılar, perakendenin rönesansında son teknolojiler, tüketici davranışındaki değişimler ve gelişen ekosistem hakkında çok değerli bilgiler ediniyor.

WORLDEF ISTANBUL 2024 | DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN TIKLAYIN!

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

paketleme
Haberler

Avrupa Parlamentosu yeni paketleme kuralları belirledi

Avrupa Parlamentosu ambalajların azaltılması, yeniden kullanılması ve geri dönüştürülmesine yönelik yeni kurallar üzerinde anlaşmaya vardı. Avrupa Birliği ülkelerindeki e-ticaret şirketlerinin kullandığı ambalajların en fazla yarısı

mobilya
E-Ticaret

“Mobilya satışında trend artık e-ticaret”

Mobilya sektöründe pandemiyle birlikte başlayan değişim, dijitalleşmenin yaygınlaşmasıyla devam ediyor. Tüketiciler, artık mağaza içi alışveriş alışkanlıklarını terkederek online kanallara yöneliyor. Bu durumun sektörde yeni bir

n11
Markalar

Getir, n11’i satmayı düşünüyor!

Hızlı teslimat platformu Getir’in bir süre önce satın aldığı e-ticaret platformu n11’i satmayı düşündüğü iddia edildi. Geçtiğimiz günlerde Britanya’dan çekileceği; Almanya ve Hollanda operasyonlarını kapatmayı