worldef-banner 2024 istanbul
Ara
Close this search box.

Trendyol’dan 23 Nisan’da’Sepette İyilik’ programına destek çağrısı

Trendyol, “Sepette İyilik” programı ile çocuklara destek çağrısı yaptı. Program, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuk hakları odaklı STK’lara destek vermeyi hedefliyor.

sepette iyilik

Trendyol, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuklar için daha sürdürülebilir bir gelecek inşa etme hedefiyle STK’larla dayanışmanın önemine dikkat çekiyor.

Trendyol’un platformda STK’lara özel bir alan açıp, görünürlük sağlamak ve böylelikle kaynaklarını artırmalarına destek olmak üzere hayata geçirdiği “Sepette İyilik” programında; çocuk sağlığı, hakları, eğitimi ve güvenliğine yönelik çalışmalar yapan pek çok kuruluş yer alıyor.

Gelirin tamamı STK’lara aktarılıyor

Bu kuruluşlar arasında Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı, LÖSEV, Türk Eğitim Vakfı, Çocuklar Gülsün Diye Derneği, UCİM, Koruncuk Vakfı, TOHUM Otizm Vakfı, TOÇEV, SERÇEV ve UNICEF Türkiye Milli Komitesi gibi STK’lar bulunuyor. STK’lar, platform üzerinde tercihlerine göre ürün veya dijital destek kartı satışıyla daha fazla bireysel destekçiye ulaşabiliyor. Elde edilen gelirin tamamı, hiçbir kesinti olmadan STK’lara aktarılıyor.

Sepette İyilik ile 88 STK 200 milyon TL gelir elde etti

Trendyol’un teknolojik yetkinliğini toplum yararına kullanma hedefiyle oluşturduğu “Sepette İyilik” platformunda, STK’ların satışa sunduğu binlerce ürün yer alıyor. 2020 yılından bu yana 88 farklı STK, platform üzerinde 470 bin adet ürün ve 1,5 milyon adet dijital destek kartı satışı gerçekleştirdi. Böylelikle, Şubat 2024 itibarıyla Sepet te İyilik hareketine katılan STK’ların elde ettikleri toplam gelir 200 milyon TL oldu.

Sürdürülebilirlik ve kapsayıcılık anlayışıyla hayata geçirilen Sepette İyilik ile hem STK’lara platformda yer verilerek sürekli bir gelir kaynağı elde etmeleri sağlanıyor hem de e-ticaret alanında etkilerini artıracak eğitim, teknoloji ve operasyon desteği sunuluyor.

Pozitif Etki Projeleri tek çatı altında toplandı

Trendyol, Sepette İyilik’in yanı sıra sanata ve sanatçılara dijital dünyada alan açtığı Trendyol Sanat; müze mağazacılığını dijitalleştiren Türkiye’nin Müzeleri, Türkiye genelindeki coğrafi işaretli ürünleri kullanıcılarla buluşturan Yöresinden Ürünler projelerini tek çatı altında topladı.

Trendyol uygulamasında “Hizmetlerim” alanında yer alan Trendyol+Etki logosuna tıklayarak tüm projeler incelenebiliyor. Trendyol, çocukların sağlığını, güvenliğini, haklarını ve geleceğini güvence altına almak için çalışan sivil toplum kuruluşlarına destek vermek için 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda herkesi Sepette İyilik hareketine katılmaya davet etti.

“SEPETTE İYİLİK” PROGRAMINA DESTEK OLMAK İÇİN TIKLAYIN!

Trendyol’un “Yarının Köyleri” projesi Adana’da devam ediyor

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

paketleme
Haberler

Avrupa Parlamentosu yeni paketleme kuralları belirledi

Avrupa Parlamentosu ambalajların azaltılması, yeniden kullanılması ve geri dönüştürülmesine yönelik yeni kurallar üzerinde anlaşmaya vardı. Avrupa Birliği ülkelerindeki e-ticaret şirketlerinin kullandığı ambalajların en fazla yarısı

mobilya
E-Ticaret

“Mobilya satışında trend artık e-ticaret”

Mobilya sektöründe pandemiyle birlikte başlayan değişim, dijitalleşmenin yaygınlaşmasıyla devam ediyor. Tüketiciler, artık mağaza içi alışveriş alışkanlıklarını terkederek online kanallara yöneliyor. Bu durumun sektörde yeni bir

n11
Markalar

Getir, n11’i satmayı düşünüyor!

Hızlı teslimat platformu Getir’in bir süre önce satın aldığı e-ticaret platformu n11’i satmayı düşündüğü iddia edildi. Geçtiğimiz günlerde Britanya’dan çekileceği; Almanya ve Hollanda operasyonlarını kapatmayı