worldef-banner 2024 istanbul
Ara
Close this search box.

Sedat Ateş’ten e-ticaret yorumu: Hayal ettiğiniz her şeyi her an satın almanız mümkün olacak!

WORLDEF E-Ticaret Vakfı Genel Sekreteri Sedat Ateş, TechInside’a önemli açıklamalarda bulundu. E-ticaret ve dijital pazarlama konularında derin bilgi birikimine sahip bir figür olan Ateş, sektördeki trendler ve yapay zekanın e-ticaret üzerindeki etkileri gibi konularda görüşlerini dile getirdi. Ateş, “Hayal ettiğiniz her şeyi istediğiniz her an satın almanız mümkün olacak. E-ticaret buraya gidiyor!” dedi.

e-ticaret

WORLDEF E-Ticaret Vakfı’nın Genel Sekreteri Sedat Ateş, TechInside.com’dan Enes Yiğit’in konuğu oldu. Ateş, TechInside’ın YouTube kanalında yayınlanan röportajda, yapay zekanın e-ticarette ve teknolojide hayati bir rol oynayabileceğini vurguladı. Sedat Ateş; e-ticaret trendlerinden makine öğrenimine, e-ticarette gelecek teknolojilerinden WORLDEF ISTANBUL 2024 etkinliğine kadar birçok konuda değerlendirmelerde bulundu. Sedat Ateş, “Hayal ettiğiniz her şeyi istediğiniz her an satın almanız mümkün olacak! E-ticaret buraya gidiyor!” dedi.

“Yapay zeka e-ticaretin geleceğini şekillendiriyor”

Sedat Ateş, yapay zekanın e-ticareti nasıl etkilediğini ve bu alanda yarattığı dönüşümü detaylandırarak, bu teknolojinin kullanıcı deneyimini nasıl zenginleştirdiğini; veri analizi ve içerik üretimi konularında nasıl devrim yarattığını anlattı. Ayrıca, Elon Musk’ın insan zekasını aşabilecek yapay zeka gelişimine dair öngörülerine değinerek, bu teknolojinin müşteri davranışlarını anlama ve iş süreçlerini optimize etmede oynayabileceği rolü vurguladı.

“Geleceğin teknolojileri e-ticarete yön veriyor”

Ateş, VR gözlüklerden beyin dalgalarıyla kontrol edilebilecek alışveriş sistemlerine kadar, gelecekte e-ticaretin hangi teknolojik yeniliklerle şekilleneceğine dair önemli ipuçları sundu. Bu teknolojilerin tüketicilere sunacağı yenilikçi deneyimler, alışverişin sadece bir ihtiyaç değil, aynı zamanda bir keyif meselesi haline geleceğinin sinyallerini verdi.

Başarıya giden yol: Veri ve trendler

Ateş, e-ticarete giriş yapmayı düşünen yeni girişimciler için veriye hakim olmanın, trendleri doğru analiz etmenin ve etkili bir strateji ile hareket etmenin önemini vurguladı. Ateş, başarılı bir e-ticaret girişimi için gerekli olan bu unsurların, sektörde sürdürülebilir bir başarı için kritik öneme sahip olduğunun altını çizdi.

“WORLDEF ISTANBUL 2024 benzeriz bir fırsat”

Röportajda, dünyanın en büyük e-ticaret fuarı WORLDEF ISTANBUL 2024 de gündeme geldi. Ateş, etkinliğin, uluslararası katılımcıları, düşünce liderlerini ve teknoloji girişimlerini bir araya getirerek, e-ticaretin bugününü ve yarınını şekillendireceğini vurguladı. WORLDEF ISTANBUL’un Dubai CommerceCity gibi önemli iş ortaklarıyla global iş birliği fırsatları ve vizyon sunduğunu belirten Ateş, ayrıca, Amazon Türkiye, Hepsiburada, Trendyol gibi lider firmaların CEO’ları ve Neil Patel, Ed Vaizey gibi dünya çapında tanınan konuşmacıların katılımıyla zengin bir içerik vaat ettiğini ifade etti.

Sedat Ateş, “WORLDEF ISTANBUL 2024, e-ticaretin geleceğini keşfetmek, global trendler hakkında bilgi sahibi olmak ve sektör liderleriyle doğrudan iletişim kurmak isteyen herkes için benzersiz bir fırsat sunuyor. Bu etkinlik, teknoloji ve inovasyonun e-ticaret üzerindeki etkilerini derinlemesine anlamak ve sektördeki son yeniliklerle tanışmak için kusursuz bir platform.” ifadelerini kullandı.

“Yapay zeka da konuşulacak”

Yapay zeka ve e-ticaretin son trendlerini keşfetmek isteyenlerin WORLDEF ISTANBUL’da bir araya geldiğini belirten Ateş, “Teknolojinin sınırları zorladığı, inovasyonun her alanı dönüştürdüğü bir dönemde, e-ticaret sektörünün öncüleri ve düşünce liderleri WORLDEF ISTANBUL’da bir araya geliyor. 6-7-8 Haziran tarihlerinde Yenikapı Etkinlik Alanında düzenlenecek zirve sektördeki son gelişmeleri, yenilikleri ve geleceğe dair vizyonları ele alacak.” sözlerini kaydetti.

Yapay zeka e-ticarete neler vaat ediyor?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

getir
Markalar

Getir, yurt dışı operasyonlarını sonlandırıyor

Getir, Amerika Birleşik Devletleri (ABD) ve Avrupa pazarlarından çekileceğini açıkladı. Türkiye’ye odaklanacağını bildiren şirketin yurt dışı gelirleri, toplam gelirlerinin yüzde 7’sini oluşturuyordu.

dropshipping
E-İhracat

“Türkiye’de dropshipping çok mantıklı”

Türk satıcılara Amazon’da satış ve dropshipping rehberliği yapan OneAmz, Amazon’da satış konusunda hem yazılım hem ara depo hem de pakete dahil birebir mentörlük hizmetleri veriyor.

paketleme
Haberler

Avrupa Parlamentosu yeni paketleme kuralları belirledi

Avrupa Parlamentosu ambalajların azaltılması, yeniden kullanılması ve geri dönüştürülmesine yönelik yeni kurallar üzerinde anlaşmaya vardı. Avrupa Birliği ülkelerindeki e-ticaret şirketlerinin kullandığı ambalajların en fazla yarısı