worldef-banner 2024 istanbul
Ara
Close this search box.

Getir, Gorillas uygulamasını yönetiyor

Getir

Getir, geçtiğimiz yılın Aralık ayında Gorillas’ı bünyesine kattığını duyurmuştu. Satın almanın ardından şirketin çeşitli adımlar atarak Gorillas’ın yönetiminde aktif hale geldiği ve operasyonel süreçlerin ardından son olarak,  Gorillas uygulamasını yönetmeye başladığı açıklandı.

Uygulamanın kullanıcılarına, müşteri verilerinin uygulamanın yeni sahibine aktarılacağı bildirilerek, buna izin vermeyen müşterilerin itiraz haklarının olduğu belirtildi.

“Gorillas artık Getir tarafından yönetiliyor!”

“Gorillas artık Getir tarafından yönetiliyor!” ifadesi ile uygulamadaki müşterilere verilen bilgilendirme yanı sıra müşteri verilerinin aktarımı hakkında daha fazla bilgi içeren bir e-posta iletildiği söylendi.

Tüketicilerin itirazda bulunabilecekleri sürenin ülkeden ülkeye değişiklik göstereceği not edildi. Uygulamanın Gorillas’ın yeni sahibi tarafından yönetiminde müşteriler için başka hiçbir şey değişmeyeceği vurgulandı.

Uygulama transferi, entegrasyonda önemli bir adım

Satın alma sonrasında, her iki şirketin de faaliyet gösterdiği alanlarda birbirlerinin dağıtım ağlarını kullandıkları ve dark store (karanlık mağazaların) birleştirildiği belirtilerek bir sonraki aşama olan uygulama yönetiminin transferi ile yeni bir sürece geçildiği açıklandı.

Gerçekleşen satın alma sonrasında uygulamanın transferi sürecinde entegrasyon konusunda yeni bir aşama olan uygulama ve müşteri verilerinin aktarımı ile şirketlerin entegrasyon konusunda yeni ve büyük bir adım attığı söylendi. Aynı zamanda hızlı teslimat pazarındaki konsolidasyonu da başlattıkları belirtildi.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

getir
Markalar

Getir, yurt dışı operasyonlarını sonlandırıyor

Getir, Amerika Birleşik Devletleri (ABD) ve Avrupa pazarlarından çekileceğini açıkladı. Türkiye’ye odaklanacağını bildiren şirketin yurt dışı gelirleri, toplam gelirlerinin yüzde 7’sini oluşturuyordu.

dropshipping
E-İhracat

“Türkiye’de dropshipping çok mantıklı”

Türk satıcılara Amazon’da satış ve dropshipping rehberliği yapan OneAmz, Amazon’da satış konusunda hem yazılım hem ara depo hem de pakete dahil birebir mentörlük hizmetleri veriyor.

paketleme
Haberler

Avrupa Parlamentosu yeni paketleme kuralları belirledi

Avrupa Parlamentosu ambalajların azaltılması, yeniden kullanılması ve geri dönüştürülmesine yönelik yeni kurallar üzerinde anlaşmaya vardı. Avrupa Birliği ülkelerindeki e-ticaret şirketlerinin kullandığı ambalajların en fazla yarısı