worldef-banner 2024 istanbul
Ara
Close this search box.

Ecom Leaders Club ailesi büyüyor

Ecom Leaders Club

Uluslararası e-ticaret ve e-ihracat platformu WORLDEF’in iştiraklerinden Ecom Leaders Club (ELC) tarafından yeni üyelerin takdim edildiği “Ecom Leaders Club New Member Welcome Party” gerçekleştirildi.

Beykoz Yalı e-Ofis’te düzenlenen Ecom Leaders Club New Member Welcome Party, ELC’nin yeni üyeleri ile WORLDEF Yönetim Kurulu ve jüri üyelerini bir araya getirdi.

WORLDEF Başkanı Ömer NART’ın konuşması ile başlayan etkinlikte, yeni üyelerin ELC’ye katılması ile e-ticaret ekosisteminin önde gelen profesyonellerinin, büyüyen bu topluluğun bir parçası olmasından duyduğu memnuniyet dile getirildi.

E-Ticaret Vakfı kuruluşunda son aşamaya gelindi

NART, ayrıca kurulma aşamasında olan E-Ticaret Vakfı hakkında üyelere bilgilendirmelerde bulundu. Ömer NART, “31 Mayıs’da E-Ticaret Vakfı’nı kuruyoruz. Bir süredir vakfın kuruluşu için çalışmalarımız devam ediyordu. 31 Mayıs tarihinde sonuca ulaşmış olacağız.” dedi.

Üyelere plaketleri takdim edildi

Geniş katılımla gerçekleşen etkinlik kapsamında, yeni üyelere plaketleri takdim edilirken, üyeler, e-ticaret gündemini değerlendirme ve yeni iş birlikleri gerçekleştirme fırsatı yakaladı.

Türkiye’nin önemli şirket temsilcileri

Yeni ELC üyeleri; eBebek İngiltere Direktörü Ediz Kömüryakan, Eleve İlaç İş Birimi Genel Müdürü İlhan Akşakar, idefix/D&R Online Pazaryeri & E-Ticaret Direktörü Furkan İren, Mizalle Proje ve E-Ticaret Müdürü Samed Demirel, Beyyoglu E-Ticaret Müdürü Serkan Cebeci, Akerman Kozmetik E-Ticaret Yöneticisi Ali Alır, ToptanTR CEO’su Sezgin Şener, Manuka E-Ticaret Direktörü Mehmet Aykut, Vakko E-Ticaret Direktörü Bihter Aykul, Dyson Satış Direktörü Ünsal Pişkin, Koray Spor E-Ticaret Direktörü Erker Birör isimleri oldu.

Yeni ELC Provider üyeleri; ikas İş Geliştirme Direktörü Umut Akgül, Digital Exchange CEO’su Emrah Pamuk ve VeMaker Kurucu Ortağı Kerem Gençler oldu.

ShopiVerse’ün birinci yılı kutlandı

Öte yandan etkinlikte WORLDEF’in girişimlerinden ShopiVerse’ün de birinci yılı kutlandı.

ShopiVerse CEO’su Orxan İsayev, ShopiVerse’in geçen bir yılda müşterilerinin e-ihracat gelirlerinin artışına ciddi katkılar sağladığını belirterek, platforma her geçen gün yeni özelliklerin eklendiğini söyledi. İsayev, ShopiVerse’e yakın zamanda üreticilerin ürünlerini satabilmeleri için geliştirilen yeni özelliklerin geleceğini duyurdu.

8 Haziran’da kitle fonlamaya açılıyor

Birinci yaşını dolduran ShopiVerse’ün başarısına ortak olmak isteyenleri yeni bir gelişmenin beklediğini ifade eden İsayev, 8 Haziran’da kitle fonlama yatırım turuna çıkacaklarını açıkladı.

İsayev, kitle fonlama yatırım turuna ShopiVerse’ün başarısına ortak olmaya herkesi beklediklerini söyleyerek, “Birlikte ShopiVerse’ün başarılarına ortak olmaya herkesi davet ediyoruz, başarılarımızı hep birlikte kutlayacağız.” dedi.

Ecom Leaders Club hakkında

Türkiye’nin ilk ve tek c-level e-ticaret kulübü Ecom Leaders Club, Türkiye’nin en önemli e-ticaret ve e-ihracat topluluğu olma vizyonu ile kuruldu. Türkiye’deki önemli e-ticaret yöneticilerini bünyesinde barındıran kulüp, e-ticaret, sınır ötesi e-ticaret veya e-ihracat yapmak isteyen perakende markaları bir araya getiriyor.

ELC, üst düzey e-ticaret liderlerinin sadece isme özel davet usulü ve jüri onayıyla alındığı, kapalı devre uzmanlık ve deneyim programlarının geliştirildiği bir topluluk olarak üyelerine uluslararası tecrübe paylaşım toplantıları imkanı sağlıyor. Perakendecilerin işlerini geliştirmelerini sağlayan ELC, Türkiye’deki e-ticaret oyuncularının farklı ülkelerdeki e-ticaret oyuncuları ile işbirliği geliştirmelerine olanak tanıyor.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

paketleme
Haberler

Avrupa Parlamentosu yeni paketleme kuralları belirledi

Avrupa Parlamentosu ambalajların azaltılması, yeniden kullanılması ve geri dönüştürülmesine yönelik yeni kurallar üzerinde anlaşmaya vardı. Avrupa Birliği ülkelerindeki e-ticaret şirketlerinin kullandığı ambalajların en fazla yarısı

mobilya
E-Ticaret

“Mobilya satışında trend artık e-ticaret”

Mobilya sektöründe pandemiyle birlikte başlayan değişim, dijitalleşmenin yaygınlaşmasıyla devam ediyor. Tüketiciler, artık mağaza içi alışveriş alışkanlıklarını terkederek online kanallara yöneliyor. Bu durumun sektörde yeni bir

n11
Markalar

Getir, n11’i satmayı düşünüyor!

Hızlı teslimat platformu Getir’in bir süre önce satın aldığı e-ticaret platformu n11’i satmayı düşündüğü iddia edildi. Geçtiğimiz günlerde Britanya’dan çekileceği; Almanya ve Hollanda operasyonlarını kapatmayı