worldef-banner 2024 istanbul
Ara
Close this search box.

“Dijital pazarlama gurusu” Neil Patel, WORLDEF ISTANBUL’da!

Küresel dijital pazarlama ekosisteminin yakından tanıdığı isimlerden Neil Patel Digital Kurucusu ve Youtuber Neil Patel, bölgenin en büyük e-ticaret fuarı WORLDEF ISTANBUL 2024 ziyaretçileri ile buluşuyor. “Dijital pazarlama ve SEO gurusu” olarak anılan Patel, uzmanlık alanıyla ilgili tecrübelerini paylaşacak.

neil patel

Neil Patel, 6-7-8 Haziran 2024 tarihleri arasında İstanbul Yenikapı Etkinlik Alanında düzenlenecek WORLDEF ISTANBUL 2024’e katılıyor. Patel, 8 Haziran Cumartesi günü saat 14:00’te etkinliğin “Future Commerce” sahnesinde, “Pazarlamanın Geleceği Muhteşem: Dijital Trendler, Değişiklikler ve Nasıl Uyarlanır?” konulu özel bir sunum yapacak. Neil Patel, sunumda yapay zeka, dijital pazarlama, SEO ve dijital trendler gibi konuları ele alacak.

Neil Patel, “dijital pazarlama gurusu” olarak tanınıyor

Dünyaca ünlü Neil Patel, “dijital pazarlama ve SEO gurusu” olarak tanınıyor. İngiliz Patel, ürünlerini ve hizmetlerini çevrim içi pazarlamak isteyen işletmeler ve dijital pazarla profesyonelleri için çeşitli uygulamalar ve platformlar sunuyor. Neil Patel Digital kurucusu, ayrıca Youtube kanalından da periyodik yayınlar yapıyor.

WORLDEF ISTANBUL 2024 HAKKINDA DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN!

200’den fazla profesyonel tecrübelerini paylaşacak

Yılın en büyük e-ticaret fuarı WORLDEF ISTANBUL’a 40 ülkeden 20 binden fazla ziyaretçi bekleniyor. Küresel e-ticaret markalarının yer alacağı etkinlikte ekosistemin geleceği konuşulacak. Katılımcı markalar için büyüme ve networking fırsatları vadeden WORLDEF ISTANBUL’da eşzamanlı üç sahnede 200’den fazla konuşmacı tecrübelerini paylaşacak. Ayrıca, etkinlik alanında kurulacak stantlarda 450’den fazla perakende markası, üreticiler ve tedarikçiler e-ticaret odaklı ürün ve hizmetlerini sergileme fırsatı bulacak. Amazon ve Alibaba gibi global pazaryerlerinde satış yapan bin 500’den fazla satıcının da katılacağı e-ticaret fuarında servis sağlayıcılar, e-ticaret yatırımcıları ve girişimciler de yer alacak.

Yılın en büyük e-ticaret fuarına günler kaldı: WORLDEF ISTANBUL 2024

Days
Hours
Minutes
Seconds

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

worldef istanbul 2024
Haberler

WORLDEF ISTANBUL 2024 sona erdi!

WORLDEF ISTANBUL 2024, İstanbul Yenikapı Etkinlik Alanı’nda 3 gün boyunca global e-ticaret ekosistemini ağırladı. Etkinlikte 20 binden fazla ziyaretçi yer aldı.

Days
Hours
Minutes
Seconds