worldef-banner 2024 istanbul
Ara
Close this search box.

BlindLook’tan, görme engelli depremzedeler için kampanya

BlindLook

2019 yılından bu yana görme engelli bireylerin sosyal ve dijital dünyada özgürce var olabilmesi için erişilebilir teknolojiler geliştiren BlindLook, depremlerde evini kaybettiği için barınma ihtiyacı olan görme engelli bireyler ve onların ailelerine yönelik destek kampanyası başlattı.

Görme engellilere evlerimizi açıyoruz

Şirket sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Çok zor günler geçiriyoruz. Depremde evini ve yakınlarını kaybeden ve kalacak yeri olmayan görme engelli ve ailelerine evlerimizi açıyoruz. Lütfen çevrenizde ihtiyacı olanlara duyurun. Çünkü bir engelli olarak o kaotik deprem bölgesinde hayata tutunmak inanın çok daha zor” ifadelerine yer verdi ve destek kampanyası için doldurulması gereken formu paylaştı.

Görme engelli depremzedeler ve onlara evini açmak isteyenler buradaki formu doldurarak destek kampanyasına katılabiliyor.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

eczane
Markalar

Amazon, ilk fiziksel eczanesini Milano’da açacak

Amazon, 2024 yılının ikinci çeyreğinde ilk eczanesini Milano’da açacak. Eczane, Milano’nun merkezinde yer alacak ve çok çeşitli güzellik ve kişisel bakım ürünleri sunacak. Ayrıca, Amazon’un