worldef-banner 2024 istanbul
Ara
Close this search box.

Depremzedelere ücretsiz terapi hizmeti

Ücretsiz Terapi Hizmeti

Merkez üssü Kahramanmaraş olan deprem felaketinin ardından bölgeye ve deprem bölgesindeki vatandaşlara yardımlar sürüyor. İhtiyaç maddelerinin yanı sıra depremzedelerin ruh sağlığına destek olmak üzere de destekler sağlanıyor.

Online Psikolog sitesi, depremzedelerin ruh sağlığına destek olmak amacıyla ücretsiz online terapi hizmeti sunduklarını duyurdu. Onlinepsikolog.com olarak ücretsiz terapi hizmetinin depremzedelere, yakınlarına ve destek ekiplerine psikolojik destek sağlamak amacıyla başlatıldığı belirtildi.

Gönüllü psikologlardan ücretsiz terapi hizmeti

Online Psikolog tarafından yapılan duyuruda ücretsiz online terapi hizmetinin AHBAP Derneği ile birlikte yürütüldüğü söylendi. Açıklamada, “Ücretsiz online terapi hizmetinden faydalanmak isteyen deprem mağduru yurttaşlarımız yayınladığımız link üzerinden giderek kod al butonuna tıklayıp AHBAP WhatsApp hattı üzerinden aldıkları kodu kullanarak profesyonel psikolojik destekten faydalanabilirler.” ifadesi yer aldı.

Alınan kodla birlikte Online Psikolog kuruluşunda yer alan gönüllü psikologlardan tamamen ücretsiz randevu oluşturabilecekleri ve profesyonel destek alabilecekleri belirtildi.

Hizmet veren gönüllü psikologlar belirli kriterleri sağlıyor

Depremzedelere yönelik ücretsiz terapi hizmetinin işleyişinde ise gönüllü psikologların Online Psikolog web sitesine kayıt olabileceği ve belirli kriterleri karşılaması beklendiği açıklandı. Gönüllülük esası ile terapi hizmeti veren psikologlar ile terapi hizmetinin tamamen ücretsiz olduğu vurgulanarak, AHBAP ve Online Psikolog işbirliği ile oluşturulan ücretsiz terapi hizmetinde yer alan gönüllü psikologların depremzedelerin ruhsal sağlıklarına katkı sağlamayı amaçladıkları ifade edildi.

Depremden etkilenen vatandaşlara verilen terapi hizmeti kapsamında onlinepsikolog.com ‘da bulunan tüm gönüllü psikologların belli kriterler göz önünde bulundurularak seçilmiş olduğunun altı çizildi. Yapılan açıklamada, “Online Psikolog platformumuza dahil edildikten sonra konuyla ilgili gerekli eğitimleri alıp ücretsiz terapi vermeye başlamaktadırlar.” bilgisi paylaşıldı.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

eczane
Markalar

Amazon, ilk fiziksel eczanesini Milano’da açacak

Amazon, 2024 yılının ikinci çeyreğinde ilk eczanesini Milano’da açacak. Eczane, Milano’nun merkezinde yer alacak ve çok çeşitli güzellik ve kişisel bakım ürünleri sunacak. Ayrıca, Amazon’un