worldef-banner 2024 istanbul
Ara
Close this search box.

YouTube Music, şarkı ve albüm jeneriği sunmaya başladı

YouTube

Popüler müzik dinleme platformu YouTube Music, rakiplerini geçmek ve kullanıcı deneyimini iyileştirmek için her geçen gün kendini geliştirmeye devam ediyor. Ortaya çıkan yeni bir rapora göre şirket, biraz geç kalınmış bir özellik olan şarkı ve albüm jeneriğini kullanıma sunmaya başladı.

Bir Reddit kullanıcısının paylaştığı ekran görüntülerine göre YouTube Music, şarkı jeneriği özelliğini kullanıma sunmaya başladı. Bu özelliğe ulaşmak için önce dinlediğiniz şarkıdaki üç noktaya basmalısınız. Daha sonra şarkı jeneriğine bak seçeneğine basarak şarkının söyleyenine, yazarına, yapımcısına ve  müzik meta verilerinin nereden geldiğine ulaşabilirsiniz. 

Henüz Türkiye’de kullanılamıyor

Şimdilik sınırlı bölgelerde erişime sunulan özellik ülkemize henüz gelmedi. Ancak yakın bir zamanda yayınlanacak bir güncelleme ile özelliğin geniş çapta kullanıma sunulması bekleniyor.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

eczane
Markalar

Amazon, ilk fiziksel eczanesini Milano’da açacak

Amazon, 2024 yılının ikinci çeyreğinde ilk eczanesini Milano’da açacak. Eczane, Milano’nun merkezinde yer alacak ve çok çeşitli güzellik ve kişisel bakım ürünleri sunacak. Ayrıca, Amazon’un