worldef-banner 2024 istanbul
Ara
Close this search box.

WORLDEF, 7 yaşında!

worldef

WORLDEF, e-ticaret ve e-ihracat ekosistemine katkı sunmak amacıyla kurulan Türkiye’nin ilk platformudur. Şirketlerin e-ticaret ile yerel ve global pazarlarda büyümesini sağlamayı amaçlayan WORLDEF, e-ticaret süreçlerindeki karmaşık yapıyı anlaşılır bir düzeye taşımak ve ekosisteme değer katmak üzere çeşitli eğitimler ve etkinlikler düzenliyor. Haziran 2016 tarihinde iş insanı Ömer Nart tarafından kurulan WORLDEF, 7. yaşını kutluyor! E-ticaret ve e-ihracat ekosisteminde mütevazı bir başlangıç yapan platform, günümüzde dünyanın dört bir yanından e-ticaret ile teması ile olan birçok şirketi, satıcıyı ve alıcıları buluşturan global etkinliklere imza atıyor.

WORLDEF, değerleri, prensipleri ve ekibi ile büyüyor

E-ticaret odaklı global etkinlikler ve eğitim hizmetleri ile e-ticaret için global bir vizyon sunan WORLDEF, e-ticaretteki dönüşümde bir referans noktası olma misyonu taşıyor. Online alışveriş dünyasını anlamak, e-ticaret ile sınırları aşmak ve e-ticaret odaklı yeni ekonomik modele uyum sağlamak isteyen şirketler ve satıcılar için “güvenli bir liman” olma vizyonu ile yola çıkan WORLDEF, profesyonel bir ekiple hizmet veriyor. Şirketlere; teknoloji, inovasyon ve rekabet üçgeninde e-ticaretteki riskleri fırsatlara çevirme yetenekleri kazandırmayı hedefleyen platform; değerleri, prensipleri ve ekibi ile her geçen gün büyüyor. “E-ticaret” denince ilk akla gelen platform olma hedefiyle e-ticaretteki sınırların ve tüm engellerin kaldırıldığı bir dünya hayal ediyor!

Ömer Nart: E-ticaret aleminde benzersiz bir topluluk oluşturduk

WORLDEF Başkanı Ömer Nart, WORLDEF’in hedeflerinin çok üzerinde bir büyüme sergilediğini vurgulayarak, “E-ticaretteki büyümeye paralel olarak WORLDEF de büyüyor. Şirketleri birbirine bağlayan etkinlikler organize ediyoruz, ekosistemdeki boşlukları dolduruyoruz. Bu çerçevede e-ticaret aleminde benzersiz bir topluluk oluşturduk. Temas kurduğumuz binlerce kişi ve şirkette e-ticaret ve e-ihracat farkındalığına hizmet ediyoruz.” sözlerini kaydetti.

WORLDEF’in sayısız e-ticaret girişimcisine güç verdiğine işaret eden Ömer Nart, şunları belirtti: “Özellikle genç girişimcilerin hayallerini gerçekleştirmelerine olanak tanıyoruz. Küçük işletmelerin e-ticarette büyümelerini destekleyerek, global pazarlara açılmalarını destekliyoruz. Böylece e-ticaretin büyümesi için bir katalizör görevi görüyoruz. E-ticaret girişimciliği ruhu olan herkese rehberlik ediyoruz.”

“E-ticarette referans noktası olmanın gururunu yaşıyoruz”

Ömer Nart, WORLDEF’in global e-ticaret etkinliği WORLD ECOMMERCE FORUM’a da değinerek, “Forum, Avrupa’nın en büyük e-ticaret etkinliği konumuna yükseldi. Bu yıl forumda e-ticaret yeni yüzyılını ele alıyoruz. 8-10 Haziran’da İstanbul’da düzenleyeceğimiz forumu ekim ayında Antalya’da, ardından da Dubai’de gerçekleştireceğiz. E-ticaret eğitimlerimize de devam ediyoruz. Her faaliyetimizle e-ticarette referans noktası olmanın gururunu yaşıyoruz. Yedi yıldır bizi yalnız bırakmayan sponsorlarımıza, partnerlerimize, paydaşlarımıza ve dostlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz.” ifadelerini kullandı.

WORLDEF hakkında

WORLDEF, 2016 yılında kurulan global e-ticaret ve e-ihracat platformudur. Şirketlerin e-ticaret ile uluslararası alanda büyümesini sağlamak ve e-ticaret süreçlerindeki karmaşık yapıyı anlaşılır bir düzeye taşımak üzere e-ticaret odaklı uluslararası etkinlikler ve eğitimler sunmaktadır. E-ticaret için global bir vizyon sunan platform, e-ticaretteki dönüşümde bir referans noktası olma misyonu ile hizmet vermektedir. Türkiye’nin üretim gücü ve kapasitesini e-ticaret ve e-ihracat ile geliştirmeye odaklanan WORLDEF, Türkiye’yi bölgesel bir e-ticaret merkezi haline getirme vizyonu taşımaktadır.

WORLDEF, aynı zamanda, uluslararası “WORLD ECOMMERCE FORUM” etkinliklerinin de organizatörüdür. Milli Eğitim Bakanlığı onaylı Türkiye’nin ilk ve tek e-ticaret okulu WORLDEF BUSINESS SCHOOL (WBS) ile Türkiye’nin ilk ve tek e-ticaret liderleri topluluğu ECOM LEADERS CLUB (ELC), WORLDEF bünyesinde bulunmaktadır. WORLDEF YAYINLARI, bünyesinde “WORLDEF E-TİCARET” dergisi, “WORLDEF E-İHRACAT” gazetesi, e-ticaret odaklı kitaplar, raporlar ve analizler yayınlanmaktadır.

WORLDEF, Anadolu’da e-ticaret ve e-ihracat farkındalığı oluşturmak için konferanslar organize etmektedir. E-ticarete ve e-ihracata başlamak, mevcut e-ticaret ve e-ihracat operasyonlarını geliştirmek ve e-ticaret özelinde yeni iş birlikleri kurmak isteyen firmalara rehber niteliği taşıyan bu konferanslarda ekosistemin profesyonelleri tecrübelerini paylaşmaktadır. Bu konferanslarda sınır ötesi e-ticarette dünyadaki son uygulamalar, trendler ve pratik çözümler gibi konular üzerinde durulmaktadır.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler