worldef-banner 2024 istanbul
Ara
Close this search box.

Uber Kurye Türkiye’de hizmet vermeye başladı

Uber Kurye

Uber Kurye’nin yurtdışında sürdürdüğü taşımacılık hizmetleri, artık Türkiye’de kullanıma sunuldu. 19 Ocak itibariyle hizmete başlayan Uber’in taşımacılık hizmeti şu an için sadece İstanbul’da hizmet veriyor. Uber’in taşımacılık hizmeti uygulamasıyla, kolay ve güvenli hızlı teslimat ile kargo ve paket taşımacılığı hizmetlerinin sürdürüleceği belirtildi.

Uber Kurye ilk olarak İstanbul’da

Uber tarafında yapılan duyuruda anlık paket teslimatı yapılabilen Uber Kurye hizmetinin İstanbul’da başladığı ve nasıl hizmet vereceği açıklandı. Şirket yaptığı açıklamasında,  gönderilecek paketlerin, Uber uygulamasında belirtilecek adresten teslim alınıp, iletilmek istenen adrese teslim edileceğini aktardı.

Uber kullanıcılarının, uygulamada ‘Paket al’ seçeneğini de kullanarak istedikleri adresten paket aldırıp istedikleri teslimat adresine ulaştırılmasını talep edebileceği belirtildi.

“Dünya’da 371 şehirde faaliyet gösteren Uber Kurye’yi İstanbul’a getirmenin heyecanını yaşıyoruz”

Uber Türkiye Genel Müdürü Neyran Bahadırlı, Uber’in kurye hizmetinin Türkiye’de başlaması hakkında açıklamalarda bulundu. Uber’in taşımacılık hizmetlerinin İstanbul’da faaliyetlerine başladığını söyleyen Bahadırlı, “Dünya’da 371 şehirde faaliyet gösteren Uber Kurye’yi İstanbul’a getirmenin heyecanını yaşıyoruz. Uber ayrıcalığı ile hızlı, kolay ve güvenli “anlık paket teslimatı” yapabilirsiniz.” dedi.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

eczane
Markalar

Amazon, ilk fiziksel eczanesini Milano’da açacak

Amazon, 2024 yılının ikinci çeyreğinde ilk eczanesini Milano’da açacak. Eczane, Milano’nun merkezinde yer alacak ve çok çeşitli güzellik ve kişisel bakım ürünleri sunacak. Ayrıca, Amazon’un