worldef-banner 2024 istanbul
Ara
Close this search box.

Prof. Dr. Özgür Demirtaş, WORLDEF ANTALYA’ya özel sunumu ile büyük ilgi gördü

özgür demirtaş

WORLDEF ANTALYA, Antalya Belek’teki Pine Beach Belek Hotel’de devam ediyor. WORLDEF öncülüğünde, Aras Kargo ve ikas’ın ana sponsorluğu ve dünyanın ilk ve tek e-ticaret odaklı serbest bölgesi Dubai CommerCity’nin ana iş ortaklığı ile düzenlenen etkinliğe büyük bir katılım gerçekleşti. Global e-ticaret etkinliğinin ilk gününde Sabancı Üniversitesi Finans Kürsü Başkanı Prof. Dr. Demirtaş özel bir sunum gerçekleştirdi.

Özgür Demirtaş küresel ekonomiyi değerlendirdi

Prof. Dr. Özgür Demirtaş, küresel ekonomi ile ilgili detaylı bir analiz yaparak, günümüzdeki enflasyonist ortamı değerlendirdi. Dolar kurundan döviz piyasaların, Türkiye’deki enflasyon ve faiz uygulamalarından gelecek öngörülerine kadar çok sayıda konuda değerlendirmeler yaptı. Demirtaş, programın sonunda katılımcıların sorularına cevap verdi.

özgür demirtaş

Samimi bir ortamda gerçekleşen Demirtaş sunumunda etkinlik katılımcıları salonu hıncahınç doldurdu. Programın sonunda WORLDEF Başkanı Ömer Nart, Demirtaş’a hediye takdim etti. Demirtaş, katılımcılarla bol bol fotoğraf çektirerek, sohbet etti.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler