worldef-banner 2024 istanbul
Ara
Close this search box.

Morhipo.com kapanıyor!

morhipo

Morhipo.com, Boyner Holding bünyesinde 2011 yılında kurulmuştu. Türkiye’nin en büyük e-ticaret pazaryerleri arasında yer alan Morhipo.com, onlarca kategoride prestijli markaların ürünlerini online tüketicilere sunuyordu. Pazaryeri, 17 Ekim’de faaliyetlerini sonlandırarak, boyner.com.tr’ye taşınıyor!

“Konum atıyoruz; boyner.com.tr’ye bekliyoruz!”

Morhipo.com kullanıcılarına mail ve SMS yoluyla bildirimler yapılarak, Morhipo.com’un faaliyetlerini sonlandıracağı duyuruldu. Bildirimlerde, “17 Ekim 2023 tarihinden itibaren faaliyetlerimize boyner.com.tr’de devam edeceğiz” ifadeleri yer aldı. Morhipo.com sitesinde ise, “Konum atıyoruz! 17 Ekim’den sonra yüzlerce marka ve binlerce ürüne sana özel tekliflerle sahip olman ve yepyeni bir alışveriş deneyimi için seni yeni boyner.com.tr’ye bekliyoruz.” duyurusu yapıldı.

“Pazaryeri iş modeline Boyner Online üzerinden devam edeceğiz”

Morhipo.com’da konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı; “Dijital dönüşümün her geçen gün ivmesini artırarak hızlandığı bu dönemde fiziksel ve online mağazacılık deneyimini bir arada sunan omni-kanal iletişim ve satış stratejimizle siz müşterilerimizin hayatına dokunmak ve değer katmak en büyük hedefimiz. Bu stratejimiz kapsamında, online’daki gücümüzü ve omni-kanal işimizi daha da geliştirmek için odağımızı tekilleştirerek, aynı iş alanında her geçen gün büyüyebilecek iki online platform yerine tek bir platforma odaklanma ve Morhipo’nun operasyonlarını boyner.com.tr üzerinden devam ettirme kararı aldık. Morhipo’yu Boyner Online’a taşıyacak ve pazaryeri iş modeline kısa bir süre sonra yeni Boyner Online üzerinden devam edeceğiz. Bu odak ve vizyon ile siz değerli müşterilerimize çok daha iyi bir alışveriş deneyimi yaşatacağımıza inanıyoruz.”

Morhipo, Avrupa’nın en hızlı büyüyen e-ticaret şirketi seçilmişti

Morhipo, yeni sezon ürünleri avantajlı kampanyalarla tüketicilere sunuyordu. Online giyim ve moda mağazası olarak sektöre adım atan Morhipo’da ev eşyalarından kozmetiğe kadar onlarca kategoride binlerce ürün listeleniyordu. Morhipo, 2014 yılında Avrupa’nın en hızlı büyüyen e-ticaret şirketi seçilmişti. 2011 yılında “Boyner Grup” çatısı altında kurulan online alışveriş platformu Morhipo, 2020 yılında Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş. ile birleşmişti. Bu birleşme sonrasında Morhipo.com, eskisi gibi hizmet vermeye devam etmiş ve alan adı, isim gibi konularda herhangi bir değişiklik yapılmamıştı. Boyner’in yeni kararı ile e-ticaret ekosistemine büyük bir marka daha veda etmiş olacak.

Diğer taraftan, 17 Ekim itibarıyla Morhipo.com üzerinden yapılan alışverişlere ilişkin her türlü soru ve sorun için 0850 222 30 90 numaralı Morhipo Çağrı Merkezinden hizmet verilecek. 1 Ocak 2024 tarihinden itibaren de sorulara 444 29 67 numaralı Boyner Çağrı Merkezi cevap verecek.

Morhipo hakkında

Morhipo.com’da yer alan “Biz Kimiz?” başlığı altında şu ifadeler yer alıyor; “2011’de Boyner Holding çatısı altında kurulduk. Türkiye’de bir ilke imza atarak yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları tek bir sitede topladık. Yeni Sezon Bölümü’nde mağazalarla aynı zamanda binlerce seçkin markaların ürünlerini sunarken, Özel İndirim Kulübü’nde %90’a varan indirimlerle kaçırılmayacak kampanyaları, üyelerimizle buluşturuyoruz. Müşterilerimize kadın, erkek, ayakkabı-çanta, çocuk, ev&yaşam kategorilerinde çok özel ürünler sunuyoruz. Her zevke ve bütçeye uygun ürün çeşitliliği, yüksek indirim oranlarıyla üyelerimize ayrıcalıklarla dolu bir alışveriş deneyimi yaşatıyoruz.”

“Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş İstanbul Morhipo Şubesi” olarak faaliyet gösteren markanın Yönetim Kurulu Üyeleri şu isimlerde oluşuyor; Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Cem Boyner, Yönetim Kurulu Üyeleri; Lerzan Boyner, Nazlı Ümit Boyner, Neylan Dinler, Cengiz Gürer, Özgür Tokgöz Altun, Serdar Sunay, Eren Çamurdan, Elif Şatıroğlu.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler