worldef-banner 2024 istanbul
Ara
Close this search box.

LC Waikiki, Chippin ile iş birliği yaptı

LC Waikiki

Sadakat uygulamalarını birleştiren Chippin ile LC Waikiki’nin iş birliğinde, uygulamayı kullanan tüketicilerin, LC Waikiki’de mobil ödeme yapabileceği, genel ve kişiye özel kampanyalardan yararlanarak ChipPuan kazanabileceği belirtildi.

Şirketten yapılan açıklamada, 20 binden fazla noktada kullanılabilen Chippin’in, sadakat kartlarını, farklı ödeme yöntemlerini ve kampanya çeşitliliğini uygulamada bir araya getirerek kullanıcılarına seçenekler sunduğu aktarıldı. Marketten, elektroniğe pek çok markayı bünyesinde bulunduran Chippin ile LC Waikiki iş birliğinin kullanıcılara tek bir uygulama üzerinden tüm alışveriş hareketlerini takip etme, puan, indirim, ve taksit seçeneklerinden faydalanma fırsatı sunulduğu ifade edildi.

‘Düzenli kullanımda tüketicilere 13. maaş fırsatı kazandırıyoruz’

Tanı Genel Müdürü Sabri İnci iş birliği hakkında değerlendirmelerde bulundu. İnci, Türkiye’nin kampanya ve ödeme alternatifleri ile dünyanın pek çok ülkesinden çok daha ileride olduğunu, ancak bu durumun tüketicide kafa karışıklığına sebep olabildiğini aktardı.

İnci, “Nerede, ne kadar puanı biriktiğini takip edemeyen tüketicilerin kafa karışıklığını gidermek için tasarladığımız Chippin’de ayrıca avantajlı bir kampanya dünyası var. Düzenli kullanımda tüketicilere 13.ay maaşını kazandıracak yeni bir dünya sunuyoruz.” diye konuştu.

‘Her geçen gün kendimizi yenileyerek dijital dünyada yerimizi sağlamlaştırıyoruz’

Chippin olarak, LC Waikiki ile olan iş birliğinden dolayı mutlu olduklarını ifade eden İnci, “LC Waikiki ile uzun soluklu olacak iş birliğimize de kullanıcıların rağbet edeceğini düşündüğümüz bir ‘Okula Dönüş’ kampanyası ile başladık. Tüketicilerimizin güven algısını kaybetmeden hayatlarını kolaylaştırmak için her geçen gün kendimizi yeniliyor ve dijital dünyada yerimizi sağlamlaştırıyoruz.” dedi.

‘Müşteri deneyimini her zaman en üst seviyede tutma hedefiyle ilerliyoruz’

LC Waikiki Müşteri Deneyimi Genel Müdür Yardımcısı Murat Höke ise iş birliğine yönelik açıklamasında, müşteri deneyimini her zaman en üst seviyede tutma hedefiyle ilerlediklerini vurgulayarak, teknolojinin bu deneyime sağladığı katkının bilincinde olduklarını ifade etti.

Höke, “Müşterilerimizin alışveriş deneyimini daha akıcı, kişiselleştirilmiş ve sorunsuz hale getirmek amacıyla geliştirdiğimiz bu çözümlere Chippin iş birliğiyle bir yenisini daha eklemekten memnuniyet duyuyoruz. Bundan böyle LC Waikiki müşterileri, Chippin’in sağladığı mobil ödeme kolaylığı ve birikim, farklı kampanya ve indirim olanaklarından faydalanabilecek.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler