worldef-banner 2024 istanbul
Ara
Close this search box.

Kolay İK, Talentics’i satın aldı

Kolay İK

Talentics’in satın alınmasıyla birlikte şirketin artık ilan oluşturma, yetenek havuzu yaratma, aday ve ilgili kişilere takvim gönderme gibi işe alım süreçlerini de kapsayan uçtan uca bir insan kaynakları deneyimi sunacağı ifade edildi.

Kolay İK’nın yeni yönetim yapılanması duyuruldu

Şirket tarafında yapılan satın alma açıklaması ile birlikte, Kolay İK‘nın yeni yönetim yapılanması da duyuruldu. Yeni yapılanmada, Çağlar Yalı CEO, Tunca Üçer COO, Hakan Özen ise CTO olarak çalışmalarını sürdürecek.

Ayrıca Talentics’in teknoloji ekibinin de insan kaynakları alanında yenilikçi ve katma değerli çözümler üretmek için artık Kolay İK bünyesinde çalışmalarına devam edeceği belirtildi. Yeni katılımlarla birlikte şirketin teknoloji ekibinin 14 kişiden 21 kişiye, toplam çalışan sayısının ise 70’e yükseldiği aktarıldı.

‘İlerleyen dönemlerde yeni satın almalarla büyümeye devam edeceğiz’

Kolay İK CEO’su Çağlar Yalı, yeni bir şirketi bünyeye katarak büyümenin, girişimcilik yolculuğundaki en heyecan verici adımlardan biri olduğunu dile getirdi.

Yalı, “Kullanıcımız olan 1.800’den fazla şirketin yüzde 40’ının bir yıl içinde Talentics’i de kullanacağını öngörüyoruz.” dedi. Çağlar Yalı, ilerleyen dönemde yeni satın almalarla büyümeye devam etmeyi amaçladıklarını sözlerine ekledi.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler