worldef-banner 2024 istanbul
Ara
Close this search box.

Üst düzey E-Ticaret Liderlerinin sadece isme özel davet usülü ve jüri onayıyla alındığı, kapalı devre uzmanlık ve deneyim programlarının gerçekleştirildiği özel bir oluşumdur. ECOM LEADERS CLUB ana iş ortağı Türkiye İş Bankası’dır.

Videoyu oynat

Explore The Ecom Leaders Club

Naim Sevinç

MONDİ GROUP
Satış Direktörü

Meral Akgül

MONDİ GROUP
Satış Direktörü

Meral Akgül

MONDİ GROUP
Satış Direktörü

Meral Akgül

MONDİ GROUP
Satış Direktörü

Meral Akgül

MONDİ GROUP
Satış Direktörü

Ecom Leaders Club Avantajları

B2B Marketplace Matchmaking: ELC, üyelerine B2B Marketplace Matchmaking toplantıları organize eder. Bu sayede ELC, üyelerine global pazar yerlerinde satış yapma fırsatı sağlar.

Tecrübe Paylaşım Toplantıları: Global perakende markalarının e-ticaret direktörleri gibi özel konuklu etkinlikler düzenlemektedir.

Sektörün gelişimi ve sorunları hakkında yuvarlak masa çalıştayları yapılır ve sonuç raporları işbirliği yapılan kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşları ile paylaşılır.

WORLDEF Bülten e-ticaret ve e-ihracat ekosistemine özgü haberler, röportajlar, yorumlar ve köşe yazılarının yer aldığı süreli yayındır. 2 haftalık periyotlarla yayınlanan WORLDEF Bülten'de ELC üyelerine yer verilir.

ECOM LEADERS CLUB , üyeleriyle kahvaltı ve öğle yemeklerinde, özel konuşmacılı toplantılarda buluşur.

İş odaklı buluşmalar dışında kapalı devre özel sanatsal etkinlikler de olmaktadır.

ECOM LEADERS CLUB üyeleri, WORLDEF’in organize ettiği tüm ücretli Global Etkinliklere VIP olarak katılır.

ELC üyelerine özel global pazaryerleri veya global markaların e-ticaret direktörlerinin yer aldığı özel online canlı programlar düzenler.

ELC Üyeleri her ay düzenli olarak yuvarlak masa toplantıları düzenler ve bu toplantılardaki raporlar prestijli mecralarda online ve basılı olarak yayınlanır.

Sıkça Sorulan Sorular

Sadece isme özel davet usulü ile gerçekleştirilen ECOM LEADERS CLUB (ELC) üst düzey etkinlikleri; iş çevresini genişletmek, en son e-ticaret / e-ihracat trendleri hakkında bilgi edinmek ve kendi iş alanındaki güncel çözüm-hizmet uygulamalarını bizzat ilgili alanda uzman firmalarından dinleyerek yeni iş fırsatları geliştirmek isteyen karar verici seviyedeki yöneticiler içindir. ELC’nin ana iş ortağı Türkiye İş Bankası’dır.

Aşağıdaki kriterlerden birini sağlayan bir aday üye olabilmektedir.

  • 20’den fazla mağazası olan ve e-ticaret yapan perakende markalarının kurucu ortak, genel müdür, c-level yönetici, operasyon direktörü, dijital pazarlama direktörü ya da e-ticaret direktörleri
  • Günlük 2000 paket ve üzeri çıkışı olan e-ticaret sitelerinin kurucu ortak, genel müdür, c-level yönetici, operasyon direktörü, dijital pazarlama direktörü ya da e-ticaret direktörleri
  • Günlük 3000 paket ve üzeri çıkışı olan pazaryeri satıcılarının kurucu ortak, genel müdür, c-level yönetici, operasyon direktörü ya da e-ticaret direktörleri
  • Günlük 100 paket ve üzeri çıkışı olan e-ihracatçılar
  • E-ticaret sektöründe, Türkiye’de faaliyet gösteren yabancı şirketlerin ülke müdürü, GM ve direktörleri.

ELC etkinlikleri, üyelere açık, ücretsizdir ve Shangri-La Bosphorus’ta gerçekleştirilir.

  • B2B Marketplace Matchmaking: ELC, üyelerine B2B Marketplace Matchmaking toplantıları organize eder. Bu sayede ELC, üyelerine global pazar yerlerinde satış yapma fırsatı sağlar.
  • Tecrübe Paylaşım Toplantıları: Global perakende markalarının e-ticaret direktörleri gibi özel konuklu etkinlikler düzenlemektedir.
  • Sektörün gelişimi ve sorunları hakkında yuvarlak masa çalıştayları yapılır ve sonuç raporları işbirliği yapılan kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşları ile paylaşılır.
  • ELC üyelerine, insight sektör ve ülke raporları, dijital ve basılı ELC Dergileri ücretsiz olarak sunulur.
  • ELC, üyeleriyle kahvaltı ve öğle yemeklerinde, özel konuşmacılı toplantılarda buluşur.
  • İş odaklı buluşmalar dışında kapalı devre özel sanatsal etkinlikler de olmaktadır.
  • ELC üyeleri, WORLDEF’in organize ettiği tüm ücretli Global Etkinliklere VIP olarak katılır.
  • ELC üyelerine özel global pazaryerleri veya global markaların e-ticaret direktörlerinin yer aldığı özel online canlı programlar düzenler.
  • ELC üyelerinin yurtdışında iş geliştirmeleri için ilgili ülkelerin ticaret odalarında özel toplantılar yapılır.
  • ELC Üyeleri her ay düzenli olarak yuvarlak masa toplantıları düzenler ve bu toplantılardaki raporlar prestijli mecralarda online ve basılı olarak yayınlanır.

Üyelerin sene içerisinde toplantılara katılan sponsorlar ve providerlar ile takvimlendirilmiş resmi toplantılar yapması ve temel kriterleri sağlaması ELC’a ücretsiz üye olması için yeterlidir. Providerlar ile yapılması talep edilen toplantı sayısı senelik minimum 12 adet’tir.

  • 1 yıl boyunca 3 ve daha fazla etkinliğe katılmayanlar üyelikten çıkmış kabul edilir.

  • 1 yıl boyunca anket ve araştırmalara yanıt vermeyenlerin üyeliği sona erer.

  • Görevinden ayrılan üyelerin üyeliği yeni işine kadar devam eder.

  • Görevinden ayrılıp kendi işini kuran ve temel kriterlere uymayan üyelerin üyeliği sona erer.

Kriterleri uyan kurucu ortak, genel müdür, c-level yönetici, operasyon direktörü ya da e-ticaret direktörleri, başvurularını [email protected] adresine yapabilir.