worldef-banner 2024 istanbul
Ara
Close this search box.

ELC’nin en özel etkinliği ‘Çırağan Buluşmaları’ başlıyor

Çırağan Buluşmaları

Üst düzey e-ticaret yöneticilerinin özel davetle üye olabildiği ECOM LEADERS CLUB (ELC) öncülüğünde düzenlenen ‘Çırağan Buluşmaları’ başlıyor.

Yüzlerce yıllık tarihi ve ihtişamıyla İstanbul Boğazı’nın incilerinden Çırağan Sarayı’ndaki etkinliklerin ilki 27 Ocak’ta gerçekleşecek. ELC’nin bugüne kadar düzenlediği en özel etkinliklerden olan ‘Çırağan Buluşmaları’nın ilk başlığı “E-Ticaret Kanunu” olacak.

Moderatörlüğünü n11.com Operasyonlardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ramazan Altınay’ın  yapacağı etkinlik saat 16.00’da başlayacak. Ticaret Bakanlığı Elektronik Ticaret Daire Başkanı Mehmet Kayış ise, 1 Ocak’ta yürürlüğe giren e-ticaret düzenlemesini e-ticaret liderleri için değerlendirecek.

Çırağan Buluşmaları’na yoğun talep

Öte yandan katılımın 50 kişi ile sınırlandığı etkinliğin kontenjanı, başvuruların açılmasıyla bir kaç saat içinde doldu.

‘Çırağan Buluşmaları’ her ay yeni konu, konuk ve moderatörlerle e-ticaret liderleriyle buluşmaya devam edecek. 

ECOM LEADERS CLUB nedir? 

Üst düzey e-ticaret liderlerinin sadece isme özel davet usülü ve jüri onayıyla alındığı, kapalı devre uzmanlık ve deneyim programlarının gerçekleştirildiği özel bir oluşumdur.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

eczane
Markalar

Amazon, ilk fiziksel eczanesini Milano’da açacak

Amazon, 2024 yılının ikinci çeyreğinde ilk eczanesini Milano’da açacak. Eczane, Milano’nun merkezinde yer alacak ve çok çeşitli güzellik ve kişisel bakım ürünleri sunacak. Ayrıca, Amazon’un