worldef-banner 2024 istanbul
Ara
Close this search box.

“Deneyimden Geleceğe E-Ticaret ve E-İhracat Liderleri Buluşması” gerçekleşti

e-ticaret
e-ticaret

WORLDEF’in iştiraklerinden Ecom Leaders Club (ELC) ve Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) iş birliği ile “Deneyimden Geleceğe E-Ticaret ve E-İhracat Liderleri Buluşması” etkinliği düzenlendi. Programda, e-ticaret ve e-ihracat liderleri bir araya geldi; ticaret ve sanayi odalarının üyeleri ile deneyimlerini paylaştı.

Ecom Leaders Club (ELC) ve Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) iş birliği; Türkiye İş Bankası ana iş ortaklığı ile “Deneyimden Geleceğe E-Ticaret ve E-İhracat Liderleri Buluşması” etkinliği düzenlendi.

E-ticaret liderleri tecrübelerini paylaştı

Etkinlikte; Çiçeksepeti Pazaryeri Operasyonları ve Satıcı Deneyimi Direktörü Emrah Şahin, Altınbaş E-Ticaret Müdürü Alper Tosun deneyimlerini ve tecrübelerini paylaştı, katılımcıların sorularını cevapladı. OKA Genel Sekreteri İbrahim Ethem Şahin de bir konuşma yaptı.

Online platform Zoom üzerinde gerçekleştirilen etkinliği Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı da destekledi. Etkiliğe; Amasya, Çorum, Samsun ve Tokat ticaret ve sanayi odaları da destek verdi. Etkinlik, ihracatçıların uluslararası pazarlara açılımını desteklemeyi ve işletmelere e-ticaret ve e-ihracat vizyonu katmayı hedefi ile gerçekleştirildi.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

eczane
Markalar

Amazon, ilk fiziksel eczanesini Milano’da açacak

Amazon, 2024 yılının ikinci çeyreğinde ilk eczanesini Milano’da açacak. Eczane, Milano’nun merkezinde yer alacak ve çok çeşitli güzellik ve kişisel bakım ürünleri sunacak. Ayrıca, Amazon’un