worldef-banner 2024 istanbul
Ara
Close this search box.

‘Çırağan Buluşmaları’nın ilkinde ‘E-Ticaret Yasası’ konuşuldu

Çırağan Buluşmaları

Üst düzey e-ticaret yöneticilerinin özel davetle üye olabildiği ECOM LEADERS CLUB (ELC) öncülüğünde yapılan ‘Çırağan Buluşmaları’nın ilki gerçekleşti.

Yüzlerce yıllık tarihi ve ihtişamıyla İstanbul Boğazı’nın incilerinden Çırağan Sarayı’ndaki etkinlik ELC’nin bugüne kadar düzenlediği en özel etkinliklerden biri oldu. 

Moderatörlüğünü n11.com Operasyonlardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ramazan Altınay’ın  yaptığı etkinlik saat 16.00’da başladı. Ticaret Bakanlığı Elektronik Ticaret Daire Başkanı Mehmet Kayış, 1 Ocak’ta yürürlüğe giren e-ticaret yasasını, e-ticaret liderleri için derinlemesine değerlendirdi.

Kayış, yasaya ilişkin merak edilenlere, tartışmalı noktalara açıklık getirdi, e-ticaret liderlerinin sorularına yanıt verdi.

Etkinliğe katılan e-ticaret profesyonelleri etkinliğin bilgilendirici olduğunu söyledi, “Birinci ağızdan yasayı dinlemiş olduk” dedi. Öte yandan katılımcılar etkinlik öncesinde sohbet ederek, network geliştirme imkanı buldu.

Ömer Nart: Yasanın sektöre katkı sağlayacağını umuyorum

Etkinliğin açılış konuşmasını WORLDEF Başkanı Ömer Nart yaptı. Nart, katılımcılara ve Kayış’a teşekkür ederek başladığı konuşmasında, ELC olarak “dayanışma ve temas noktalarını geliştirecek” etkinliklere devam edeceklerini söyledi. Ömer Nart’ın konuşmasında ana temayı E-Ticaret Vakfı oluşturdu.

E-ticaret kanunundaki değişikliklerin tekelleşmeyi önleyici ve rekabeti artırıcı özellikler içerdiğini vurgulayan Nart, yasanın e- ticaret sektörüne katkı sağlamasını umduğunu söyledi.

Çırağan Buluşmaları devam edecek

İlki yoğun ilgi gören ve kontenjanı saatler içinde dolan ‘Çırağan Buluşmaları’ her ay yeni konu ve konuklarla e-ticaret liderlerini buluşturmaya devam edecek.

ECOM LEADERS CLUB Nedir? 

Üst düzey E-ticaret liderlerinin sadece isme özel davet usülü ve jüri onayıyla alındığı, kapalı devre uzmanlık ve deneyim programlarının gerçekleştirildiği özel bir oluşumdur.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

getir
Markalar

Getir, yurt dışı operasyonlarını sonlandırıyor

Getir, Amerika Birleşik Devletleri (ABD) ve Avrupa pazarlarından çekileceğini açıkladı. Türkiye’ye odaklanacağını bildiren şirketin yurt dışı gelirleri, toplam gelirlerinin yüzde 7’sini oluşturuyordu.