worldef-banner 2024 istanbul
Ara
Close this search box.

Arabunu.com, e-ticaret sitelerinde fiyat karşılaştırma için yeni nesil çözümler sunuyor

arabunu

Arabunu.com, e-ticaret platformları, bazı market ve markaların ürün fiyatlarını tek platformda karşılaştırıyor. Uygulama; tüketicilerin, ürünlerin farklı e-ticaret sitelerindeki fiyatlarını tek bir platformdan karşılaştırma ve aradıkları aynı ürünlerin en ucuz fiyatını karşılaştırarak doğru kararı vermesini sağlıyor.

Arabunu, 10 milyonlarca datayı iki dakika işliyor

“En uygunu bulur” sloganı ile faaliyete başlayan platform, girişimci Serkan Koç ve Duhan İsmail Acar tarafından kuruldu. Platform, dönemsel kampanyalar hakkında bilgiler sunuyor. Yapay zeka destekli tavsiyelerle tüketicinin ihtiyaçlarına özel ürünlerin sunulmasına da imkan veriyor. On milyonlarca datayı 2 dakikada işleyip güncelleyen Arabunu, 2025 yılı sonunda sektördeki ilk 3 platformdan biri olmayı hedefliyor.

Serkan Koç, Türkiye’de 3 yıl içinde en çok teklif, en detaylı özelliklerle ürün listeleyen bir karşılaştırma platformu olmayı hedeflediklerini açıkladı. Koç, “İkinci yılın sonunda Avrupa’da Almanya ve İngiltere’ye açılacağız. Ayrıca, data analizi ve yapay zeka teknolojilerini kullanarak müşteriye aradığı sonuçlara en hızlı ulaşması sağlayacağız. Katma değerli servisler ve reklam alternatifleri ile listeleme yaptığımız platformlara satışlarını artırıcı alternatifler sunacağız.” dedi.

“Superapp olmak için tüm sektörlere girmeyi hedefliyoruz”

Gelecek yıl 3 milyon trafik almayı hedefledikleri platformla ilgili Koç, şu bilgileri verdi: “Arabunu.com, elektronik başta olmak üzere anne-bebek oyuncak, ev yaşam, ofis kırtasiye, süpermarket, moda, giyim, kozmetik ve kişisel bakım, bahçe-yapı market ve spor outdoor kategorileri ile hayata geçti. İki yıl içinde internetten alışverişi yapılan her şeyi karşılaştırmasını sağlayacağız. Superapp olmak için tüm sektörlere girmeyi hedefliyoruz. Türkiye’de en hızlı data işleyen sitelerin arasındayız. 10 milyonlarca datayı 2 dakika gibi kısa sürede işleyerek güncelliyoruz. Bu sayede kullanıcılarımıza gerçek zamana çok yakın sürelerde hizmet vermiş oluyoruz.”

Arabunu.com nedir?

Arabunu.com, yeni bir fiyat karşılaştırma sitesidir. Platformda şu bilgiler yer alıyor; “Eticaretmerkezim.com, icerikler.com gibi markalarla e-ticaret eko-sistemine ürün ve SEO içeriği sunan firmalarımız ve daha önce bir fiyat karşılaştırma sitesi başarısı tecrübemizle yola çıktık. Öncelikle müşterimiz, iş ortaklarımız ve partner’larımıza en ucuz fiyat ve en yüksek ürün içeriği ile hizmet sunmayı hedefliyoruz. Odağımıza müşteriyi alarak, en müşteri merkezli firma unvanı almak hedefindeyiz. En ucuz fiyata, en fazla ürün alternatifi içinde, en detaylı ürün özelliği ile en çok teklifi karşılaştırarak, size en uygun ürünü arayıp seçmek istiyorsanız arabunu.com’u ziyaret etmeyi unutmayın.”

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler