worldef-banner 2024 istanbul
Ara
Close this search box.

Amazon ürünlerini taşıyan tren yağmalandı

Amazon
amazon

ABD Los Angeles’ta tren yağmacılarının son kurbanı Amazon oldu. Hırsızlar sık sık hareket halindeki vagonlara atlıyor ve konteyner kapaklarını açarak, vagonlardaki paketleri çevreye saçıyor. Çevredeki hırsızlar da paketleri yağmalıyor.

Amazon ürünleri raylara saçıldı

Son olayda Amazon paketleri yağmalandı. Konteyner kapaklarının hırsızlar tarafından açıklaması sonucu Amazon kargo paketleri raylara saçıldı. Hırsızlar tarafından yağmalanan kargo paketlerinden geriye binlerce paket çöpü kaldı.

2021 Kasım ayında Los Angeles Limanı’ndan yük taşıyan trenler de hırsızlar tarafından yağmalanmıştı. Yağmalama olayları, demiryolunun yakınındaki evsiz kamplarının bulunduğu bölgede gerçekleşiyor. Kutular arasında UPS ve FedEx gibi şirketlerin paketlerinin de bulunduğu belirtildi.

Union Pacific faaliyetlerini sonlandırabilir

Ülkenin en büyük demiryolu şirketlerinden biri olan Union Pacific, hırsızlara yönelik kovuşturmaların yetersizliğinde yakınıyor. Şirket, hırsızlıklardaki artışın ardından Los Angeles County’de faaliyetlerini sona erdirebileceğini açıkladı. Union Pacific, bölge savcısına yazdığı bir mektupta, bölgede hırsızlıkta yıldan yıla yüzde 160 artış gördüğünü belirtti.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler