worldef-banner 2024 istanbul
Ara
Close this search box.

Amazon, lüks ürün yelpazesini ikinci el ürünlerle genişletiyor

ikinci el

Online pazarlarda bir süredir ikinci el veya yenilenmiş ürünler satılıyor. Geçen yıl Avrupa’daki ikinci el satışları 1 milyar avroyu aştı. Bununla birlikte Amazon Avrupa, lüks moda markalarının ikinci el ürünlerini listeliyor.

İkinci el lüks moda ürünleri müşterilere sunuldu

Amazon, aile tarafından işletilen bir tasarımcı satış sitesi olan Hardly Ever Worn it ile iş birliği yapıyor. Ürünlerin eleme süreci, tüm ürünlerin yüksek kalitesini garanti eden yeniden satış platformu tarafından tasarlandı. İş birliği çerçevesinde lüks ikinci el moda ürünleri artık İspanya, Almanya, İtalya ve Birleşik Krallık’taki müşterilerin kullanımına sunuldu. Mağazanın vitrininde lüks markaların kıyafetleri, ayakkabıları, aksesuarları, mücevherleri ve saatleri yer alıyor.

Hardly Ever Worn It mağazası artık lüks markaların kadın hazır giyim, ayakkabı, aksesuar, takı ve saatlerini sunuyor. İş birliği, yeniden satış platformunun daha geniş bir kitleye erişmesini sağlarken, aynı zamanda Amazon müşterilerine ikinci el ürünler için daha fazla alışveriş seçeneği sunuyor.

“Lüks teklifleri genişletmekten heyecan duyuyorum”

Amazon Moda Avrupa Başkan Yardımcısı Ruth Diaz, “Bu yıl lüks teklifimizi Hardly Ever Worn It ile daha fazla müşterilerimizin favori marka ve stillerini içerecek şekilde genişletmekten heyecan duyuyoruz. Her zaman yenilik yapmayı ve farklı müşterilerimizle etkileşime geçmeyi hedefliyoruz ve ikinci el ürünleri piyasaya sürmek tam da bunu yapmamıza olanak tanırken, aynı zamanda müşterilerimize erişilebilir lüks sunma fırsatı da tanıyor.”

“İş birliğimiz, üst düzey döngüsel modayı erişilebilir hale getirme konusundaki kararlılığımızın bir kanıtıdır”

Hardly Ever Worn It CEO’su Tatiana Wolter Ferguson ise, şunları söyledi; “Amazon’daki lüks mağazalarda lansmanı, lüks satışta yeni bir görünürlük düzeyine işaret ediyor. Amazon ile olan iş birliğimiz, üst düzey döngüsel modayı çeşitli ve geniş kapsamlı bir kitleye erişilebilir kılma konusundaki kararlılığımızın bir kanıtıdır. Dünyanın en güvenilir pazar yerlerinden birine katılarak bunu hayata geçirebiliyoruz ve daha fazla insanın yeniden satış keyfini yaşamasını sağlıyoruz.”

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

fiyat karşılaştırma
Markalar

E-ticarette fiyat karşılaştırma trend haline geldi

İnternet üzerinden alışverişin yaygınlaşması sebebiyle tüketiciler aradıkları ürünlere alternatif satış kanallarından ulaşabiliyor. E-ticaret sitelerinden ya da online pazaryerlerinden aradığı ürünü kolayca bulan tüketiciler hem zamandan