worldef-banner 2024 istanbul
Ara
Close this search box.

Tianjin’de sınır ötesi e-ticaret 11 ayda 1,6 milyar doları aştı

sınır ötesi e-ticaret

Kuzey Çin’in liman kenti Tianjin, sınır ötesi e-ticaret için konumunu güçlendiriyor. Kentte 2023’ün ilk 11 ayında toplam sınır ötesi e-ticaret dış ticaret hacminin yaklaşık 11,4 milyar yuan (yaklaşık 1,6 milyar ABD doları) olduğunu açıklandı. Tianjin’de yöneticiler sınır ötesi e-ticarete odaklandı. Kentte faaliyet gösteren işletmeler sınır ötesi e-ticaret için teşvik ediliyor ve yeniden yapılandırma için destekleniyor.

Tianjin Belediyesi Ticaret Bürosu tarafından yapılan açıklamada, 11 aylık dönem boyunca kentin resmi sınır ötesi e-ticaret kapsamlı hizmet platformu aracılığıyla 3,8 milyar yuan üzerinde ithalat, 7,6 milyar yuan üzerinde ihracat beyan edildiği belirtildi.

Tianjin yöneticileri sınır ötesi e-ticarete odaklandı

Tianjin, politika ve mod inovasyonu yoluyla Çin (Tianjin) sınır ötesi e-ticaret pilot bölgesinin inşasını teşvik ediyor. Kentte geleneksel endüstrilerde ve imalat sektöründe dış ticaret işletmeleri, yeniden yapılandırma ve iyileştirme yönünde destekleniyor. Kent yöneticilerinin, sınır ötesi e-ticaret yoluyla pazarlarını genişletmeye odaklandığı kaydediliyor.

Şangay’da “E-Ticaret İpek Yolu” kuruluyor

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler