worldef-banner 2024 istanbul
Ara
Close this search box.

Mustafa Sönmezay: NFT’lerin özelliği ile gelecekte yeni pazarlama alanları inşa edilebilir

nft
NFT
Comio Dijital Pazarlama Kurucu Ortağı Mustafa Sönmezay

Worldef.net’e yaptığı açıklamada NFT’lerin her geçen gün daha popüler hale geldiğini belirten Comio Dijital Pazarlama Kurucu Ortağı Mustafa Sönmezay, NFT’lerin sahip oldukları özelliklerle gelecekte yeni pazarlama alanları inşa edilebileceğini söyledi.

“NFT’leri haber konusu olarak başlığa taşıyan özellik benzersiz olmaları”

Dijitalleşmenin getirdiği yeni bir gelişme olarak kripto paraların hayatımıza girmesinden sonra, NFT’leri de çok sık duymaya ve konuşmaya başladığımızı belirten Mustafa Sönmezay, NFT’leri haber konusu olarak başlığa taşıyan özelliğin benzersiz olmaları olduğunu ifade etti.

Bu konunun daha sonrasında koleksiyon değeri ile farklı bir boyuta taşındığına işaret eden Sönmezay, “Pazarlamada esas olan temel konuları sıralarsak, farklı olmak, ses getirmek ve dikkat çekici içerikler üretmek diyebiliriz. Kripto paralar kullanıma girdiğinde pizza satın alınan miktarla bugün çok daha büyük alışveriş yapılabilirken, NFT’lerin özelliği ile gelecekte yeni pazarlama alanları inşa edilebilir.” diye konuştu.

“Pazarlamada farklılık işaretleri, NFT Marketing ile yenilenebilir”

NFT’lerin kullanım alanının giderek yaygınlaştığına dikkat çeken Comio Kurucu Ortağı, “Günümüzde NFT ile ülkemizden gayrimenkul satışı bile başlamışken, gelecekte, NFT’lerin koleksiyon değeri özelliği ile niş ürün satışları, niş kitle hedeflemeleri sağlanabilir. Pazarlamada farklılık işaretleri, NFT Marketing ile yenilenebilir. Hiç ummadığımız bir görsel ya da içerik, çok değerli ve benzersiz bir tema ile, çok farklı bir ürün ya da hizmetin bedeli olarak karşımıza çıkabilir.” ifadelerini kullandı.

Açıklamalarının son kısmında NFT’lerin popülerliğini her geçen gün artırdığını vurgulayan Sönmezay, şöyle devam etti; “Hayali olarak görünüyor olsa da NFT çevrimiçi pazaryerlerine yatırımların artması, her geçen gün NFT’lerin daha popüler olması, marka stratejisi için yeni bir iletişim ve satış kanalı oluşturmak adına atılan adımların arttığı dönem itibariyle, gerçekten mümkünmüş diyebileceğimiz günler çok uzakta değil.”

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

getir
Markalar

Getir, yurt dışı operasyonlarını sonlandırıyor

Getir, Amerika Birleşik Devletleri (ABD) ve Avrupa pazarlarından çekileceğini açıkladı. Türkiye’ye odaklanacağını bildiren şirketin yurt dışı gelirleri, toplam gelirlerinin yüzde 7’sini oluşturuyordu.

dropshipping
E-İhracat

“Türkiye’de dropshipping çok mantıklı”

Türk satıcılara Amazon’da satış ve dropshipping rehberliği yapan OneAmz, Amazon’da satış konusunda hem yazılım hem ara depo hem de pakete dahil birebir mentörlük hizmetleri veriyor.

paketleme
Haberler

Avrupa Parlamentosu yeni paketleme kuralları belirledi

Avrupa Parlamentosu ambalajların azaltılması, yeniden kullanılması ve geri dönüştürülmesine yönelik yeni kurallar üzerinde anlaşmaya vardı. Avrupa Birliği ülkelerindeki e-ticaret şirketlerinin kullandığı ambalajların en fazla yarısı