worldef-banner 2024 istanbul
Ara
Close this search box.

SNG ECOMMERCE CLUB MEET UP başladı

SNG E-Commerce Club

SNG ECOMMERCE CLUB tarafından Networking İstanbul organizasyon partnerliğiyle ve Shopiverse sponsorluğunda Double Tree By Hilton’da, gerçekleştirilen etkinliğe, CIS Bölgesinden 300 satıcı ve Türk markalar katılıyor. Etkinlik kapsamında Türkiye’den tedarik sağlamak isteyen CIS Bölgesi satıcıları ile bölgeye tedarik sağlamak isteyen Türk üreticiler, bölgenin var olan e-ticaret hacmini artırmaya yönelik lojistik ve entegrasyon çözüm süreçlerini ele alınıyor.

E-ticaretin çok hızlı bir büyüme ivmesi yakaladığı CIS Bölgesinde faaliyet gösteren satıcılar, ürün tedariki için rotasını Türkiye’ye çevirmiş durumda. Türkiye’nin üretim kalitesi ve stratejik konumundan faydalanmak isteyen bölge satıcıları, e-ticaret hacimlerini büyütmek için Türkiye’den ürün tedarik etmeye çalışıyor.
SNG E-COMMERCE CLUB, CIS Bölgesinden 300 satıcıyı Türk tedarik markaları ile buluşturuyor. Global B2B e-ticaret için büyük bir fırsat sunan ve kontenjanla sınırlı olan etkinlikte 50 B2B masasında 1200’den fazla B2B iş birliği gerçekleştirilmesi hedefleniyor.

YouTube ve Linkedin’den canlı yayın

SNG ECOMMERCE CLUB’ın ilk etkinliği aynı zamanda YouTube ve Linkedin üzerinden eş zamanlı olarak canlı olarak yayınlanıyor.

Etkinlikte Shopiverse CEO’su Orxan Isayev, Shopiverse Key Account Manager Alina Mendoza ve Networking İstanbul Alla Stankova’nın WORLDEF International Team Leader Faruk Canseven, Ozon Global Türkiye Genel Müdürü Hazal Maraş, Ozon Global B2B İçerik ve Topluluk Yaratıcısı Petr Krasnov ,TrueSeller temsilcileri Dmitry Zheleznyakov ve Vitaly Savvin, WildSeller temsilcileri Khan Odzhagov ve Yuriy Koipysh, İra Eğitim Organizasyon Danışmanlık temsilcileri Alexandra Polyakova ve İrina Varol, Shlevis Consulting Alexey Shlevis, Joom Hesap Yöneticisi Ksenia Kuznetsova, Angar 76 Bayutina Olga, Sistem Global’den Yuliya Cimen, MILLENNIALS Girişimci Irena Kluchevskaya, UMT Logistic Kurucusu Gadir Huseynov, Pony Express CEO TR Irına Kapsamun ve SoYa Company Lojistic LTD Kurucusu ve SDEK Ortakey Office Kurucusu Daria Rozhkova konuşmacı olarak yer alıyor.

Sunum ve panellerin gerçekleştiği etkinliğin öğleden sonraki bölümünde “Tekstil, ev tekstili, kozmetik, ev ve bahçe, evcil hayvan ürünleri, deri, mobilya, tabak, gıda takviyeleri vb. kategorilerinde Türkiye’deki üreticilerle b2b matchmaking” temasıyla B2B görüşmeleri gerçekleştirilecek.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

getir
Markalar

Getir, yurt dışı operasyonlarını sonlandırıyor

Getir, Amerika Birleşik Devletleri (ABD) ve Avrupa pazarlarından çekileceğini açıkladı. Türkiye’ye odaklanacağını bildiren şirketin yurt dışı gelirleri, toplam gelirlerinin yüzde 7’sini oluşturuyordu.