worldef-banner 2024 istanbul
Ara
Close this search box.

İş Bankası’nın podcast yayınları başladı: Bana Yarından Bahseder misin?

Türkiye İş Bankası, “Bana Yarından Bahseder Misin?” adıyla podcast başlattı.
Türkiye İş Bankası, “Bana Yarından Bahseder Misin?” adıyla podcast başlattı.

Türkiye İş Bankası, podcast yayınlarına başladı. Sohbet serisini Güçlü Mete hazırlayıp, sunacak. Podcastte; ilgi çekici bilgiler, gündeme dair dikkat çekici konular konuşulacak.

“Bana Yarından Bahseder misin?” adlı serinin ilk konuğu Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı (TSF) Gülkız Tulay oldu. Seri; Konda Araştırma ve Danışmanlık Şirketi Genel Müdürü Bekir Ağırdır ve gazeteci yazar Serdar Kuzuloğlu ile devam ediyor.

İlk podcast yayınında neler konuşuldu?

“Bana Yarından Bahseder misin?” adlı programın ilk konuğu TSF Başkanı Tulay, satranç sporuna artan ilgi ve satrançta elde edilen başarılara değindi. “Satrancın günlük hayatımıza, eğitim ve iş dünyasında karar alma, öğrenme üzerine etkileri neler?”, “Satranç öğrenmek isteyen biri için nasıl kaynaklar var?” gibi merak edilen sorulara cevaplar verdi.

İş Bankası, satrancın yaygınlaştırılması, kitlesel bir spor haline dönüşerek çocukların ve gençlerin zihinsel gelişimine katkı sağlaması için 15 yılı aşkın süredir Türkiye Satranç Federasyonu’na destek veriyor.

Konda Genel Müdürü Ağırdır da, “Hikâyesini Arayan Gelecek” kitabı hakkında değerlendirmeler yaptı. İklim değişikliği, küresel ısınma, çevre kirliliği, azalan doğal kaynaklar gibi konularda gelecek senaryolarını aktaran Ağırdır, karar mekanizmaları, olaylar, kurumlar, bireyler ve toplumlar arasındaki etkileşim, bilginin üretim ve yayılma süreçleri hakkında bilgiler paylaştı.

Serdar Kuzuloğlu ise, “Gündelik Hayatta Teknoloji” başlıklı yayında konuştu. Kuzuoğlu, yapay zekâ teknolojilerinden otomasyon çağına ve teknolojiye uyuma uzanacak şekilde dijitalleşme üzerine değerlendirmeler yaptı.

İş Bankası’nın sohbet serisi, Spotify ve Apple Podcasts üzerinden dinlenebiliyor. Seri, bilim insanlarından iş dünyasına yeni konuklarıyla dinleyicileriyle buluşmaya devam edecek.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

getir
Markalar

Getir, yurt dışı operasyonlarını sonlandırıyor

Getir, Amerika Birleşik Devletleri (ABD) ve Avrupa pazarlarından çekileceğini açıkladı. Türkiye’ye odaklanacağını bildiren şirketin yurt dışı gelirleri, toplam gelirlerinin yüzde 7’sini oluşturuyordu.