worldef-banner 2024 istanbul
Ara
Close this search box.

Google’ın sihirli silgisi Magic Eraser tüm mobil cihazlarda

Magic Eraser

Google’ın Tensor işlemcilerin yeteneklerini göstermek adına Pixel 6 ve Pixel 7 akıllı telefonlarına getirdiği yapay zekâ destekli nesne silme uygulaması Magic Eraser artık tüm mobil cihazlarda kullanılabilecek.

Magic Eraser nedir?

Magic Eraser, fotoğraflarda kullanıcının istemediği nesneleri yapay zekâ yardımı ile kolay bir şekilde yok edebiliyor. Böylece sahnede sadece istenen nesneler kalıyor. Daha önce Pixel 6 ve Pixel 7 akıllı telefonlarına sunulan bu özellik şimdi tüm mobil cihazlarda kullanılabilecek.

Elbette bir şart var. O da Google One abonesi olmak. Google One abonesi olmayanlar ne yazık ki bundan yararlanamıyor. Ayrıca Pixel 5a ve üzeri telefonlara sahip olanlar Google One şartına tabi değil. Magic Eraser bu haftadan itibaren erişime açıldı.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

hepsiburada
Markalar

“2024, Hepsiburada için tavsiye yılı olacak”

Hepsiburada CEO’su Nilhan Onal Gökçetekin, Hepsiburada için 2024 yılının “tavsiye yılı” olacağını söyledi. Gökçetekin, “2024 yılında en önemli değişim online ödemelerde yaşanacak.” dedi.

yemeksepeti
Markalar

Yemeksepeti vaktinde teslimata odaklandı

Yemeksepeti, vaktinde teslimat deneyimini en iyi seçenek haline getirmeye odaklandı. Buna göre, Yemeksepeti Express hizmetleri genişletilerek, sipariş süreçleri geliştirilecek.