worldef-banner 2024 istanbul
Ara
Close this search box.

Clemta ile Defterdar güçlerini birleştirdi

clemta

Vircon Group bünyesinde kurulan, müşterilerine ABD’de şirketleşme hizmeti veren Clemta, Türkiye’nin önde gelen şirket yönetim platformu Defterdar ile güçlerini birleştirdi. İş birliği kapsamında Defterdar, Clemta ile ABD’de uçtan uça çözüm sunmaya başlayacak. Clemta da müşterilerine Defterdar ile Türkiye’de şirketleşme ve muhasebe çözümleri sunacak.

İş birliği Clemta’nın sosyal medya hesabından “Bizim için mutluluk verici ve önemli bir gelişmeyi sizlerle paylaşmak istiyoruz” sözleriyle duyuruldu.

Şirketlere ABD ve Türkiye’de çözümler sunacaklar

Açıklamada, “Bugüne kadar 95 ülkeden binlerce müşteriye hizmet veren şirketimiz Clemta ile Türkiye’nin önde gelen şirket yönetim platformu Defterdar güçlerini birleştiriyor. İş birliğimiz çerçevesinde Defterdar müşterilerine Clemta ile birlikte Amerika’da uçtan uça çözüm sunmaya başlayacak ve Clemta da müşterilerine Defterdar ile birlikte Türkiye’de şirketleşme ve muhasebe çözümleri sunacak” ifadeleri yer aldı.

“Ekosistemimiz için hayırlı olsun” denilen açıklama “Gümbür gümbür geliyoruz” ifadeleriyle son buldu.

Clemta hakkında

Clemta, dünyanın herhangi bir ülkesinden ABD’de şirket kurulmasına aracılık ederek şirket kurulum işlemlerini kolaylaştıran bir Türk şirketi.

Defterdar hakkında

Defterdar, 360 derece iş yönetim platformu. İşletmelere tüm şirket süreçlerini tek bir ekrandan yönetme kabiliyeti sunan Defterdar, ön muhasebe, e-dönüşüm çözümleri, KOSGEB girişimcilik desteği, şirket kuruluşu, marka tescil, sanal ofis desteği gibi hizmetler sunuyor.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

hepsiburada
Markalar

“2024, Hepsiburada için tavsiye yılı olacak”

Hepsiburada CEO’su Nilhan Onal Gökçetekin, Hepsiburada için 2024 yılının “tavsiye yılı” olacağını söyledi. Gökçetekin, “2024 yılında en önemli değişim online ödemelerde yaşanacak.” dedi.

yemeksepeti
Markalar

Yemeksepeti vaktinde teslimata odaklandı

Yemeksepeti, vaktinde teslimat deneyimini en iyi seçenek haline getirmeye odaklandı. Buna göre, Yemeksepeti Express hizmetleri genişletilerek, sipariş süreçleri geliştirilecek.