worldef-banner 2024 istanbul
Ara
Close this search box.

WORLDEF E-Ticaret Vakfı Eskişehir’de e-ticaret ve e-ihracat eğitim konferansı düzenledi

e-ticaret ve e-ihracat eğitim

WORLDEF E-Ticaret Vakfı Eskişehir E-Ticaret ve E-İhracat Eğitim Konferansı’nda iki gün boyunca e-ticaret, e-ihracat, e-ticarette yazılım altyapısı, lojistik, entegrasyon sistemleri, dijital pazarlama ve markalaşma konularında katılımcılar bilgilendirildi.

E-ticaret profesyonelleri katılımcılarla bilgi ve tecrübelerini paylaştı

WORLDEF E-Ticaret Vakfı Eskişehir E-Ticaret ve E-İhracat Eğitim Konferansı, e-ticaret sektör profesyonellerini ve girişimcileri bir araya getirdi. Katılımcılar, e-ticaretin günümüzdeki ve gelecekteki rolü hakkında bilgi edinme fırsatı buldular. Ayrıca, e-ticaretin sınırlarını aşarak uluslararası pazara açılmak isteyen işletmelere yönelik e-ihracat konularında kritik öneriler sunuldu.

Konferans, WORLDEF Ventures Grup Pazarlama Direktörü Sedat Ateş ve ETO Yönetim Kurulu Üyesi ve azall.com’un Kurucusu Emre Demir’in açılış konuşmaları ile başladı.

Yapay zeka konusunda uygulamalı eğitim verildi

Worldef Ventures Grup Pazarlama Direktörü Sedat Ateş etkinlikte canlı olarak yapay zeka uygulaması ile çalışma yaptı. Yapay zekanın e-ticaret süreçlerinde köklü değişikliklere imza attığını ifade eden Ateş, “Yapay zeka sıfırdan ileri seviyeye e-ticaret süreçlerini destekliyor. Bu kapsamda pazar araştırması, ürün araştırması, tedarikçi kaynakları belirleme, ambalaj tasarımı gibi kritik süreçlerde yapay zeka teknolojisi ile veri odaklı kararlar alınıyor” dedi.

Ateş’in uygulamalı yapay zeka eğitimi ile e-ticaret ve e-ihracat sektöründe devrimsel bir yaklaşımın öncüsü olan bu uygulama ilk defa topluluk önünde sıfırdan ileri seviyeye ürün üretimini ve pazarlamasını konu aldı.

Yapay zeka e-ticaret ve e-ihracat süreçlerinde köklü değişiklikler getiriyor

Bu devrimsel yaklaşım sayesinde, ürünlerin yurt dışında olası satış hacimleri analiz edilerek, en uygun pazaryerlerinin belirlenebildiğini söyleyen Ateş, ürünün içerik kartından, ürün gönderimine kadar olan tüm süreçlerin optimize edildiğini ve ayrıca, iade süreçlerinin daha etkin ve verimli yönetilmesi için yapay zeka destekli adımların tasarlandığını belirtti.

Ateş, “Belki de en etkileyici gelişme, hiç satılmayan, özel ürün tasarımlarının yapay zeka ile sıfırdan oluşturulması. Bu yenilikçi yaklaşım, sektörde benzersiz bir yer ediniyor” diye konuştu.

 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

getir
Markalar

Getir, yurt dışı operasyonlarını sonlandırıyor

Getir, Amerika Birleşik Devletleri (ABD) ve Avrupa pazarlarından çekileceğini açıkladı. Türkiye’ye odaklanacağını bildiren şirketin yurt dışı gelirleri, toplam gelirlerinin yüzde 7’sini oluşturuyordu.