worldef-banner 2024 istanbul
Ara
Close this search box.

Ankara’da ücretsiz e-ticaret etkinlikleri gerçekleşecek

e-ticaret

Ücretsiz e-ticaret ve e-ihracat etkinliğine Ankaralılar’ı daveti eden Erdör, etkinlikte e-ticaret ve e-ihracat hakkında alanında uzman konuşmacıların katılımcıları bilgilendireceğini belirtti.

E-ihracat konusu ele alınacak

Döviz kurunun yükselmesi sonrasında markaların artık yurt dışına da satış yapmaya başlamak için adımlar attıklarını aktaran Murat Erdör, bu anlamda e-ihracat konusunun son günlerde en çok merak edilen konular arasında olduğunu ifade etti. Erdör, merak edilen e-ihracat konusunun Ankara’da gerçekleşecek olan ücretsiz etkinliklerde ele alınacağını sözlerine ekledi.

e-ticaret

Katılımcıları neler bekliyor?

Ankara’daki etkinlik ve eğitimlerin detayları hakkında bilgi veren Murat Erdör, 31 Ekim Salı günü Saat: 09:00-18:00 CoZone’da web sayfası oluşturmak ve e-ticarete başlamak isteyenlere web sayfası yapma atölye çalışmasının yapılacağını söyledi. Ayrıca yapılacak, atölye çalışmasında en iyi web sayfasını yapan kişiye oluşturduğu sayfanın hediye edileceğini belirtti.

E-Ticaret Sohbetleri’ etkinliğinin ise 31 Ekim Salı akşamı CoZone’da, saat 19.00-21.00 arasında alanında uzman firmaların katılımı ile gerçekleştirileceğini söyleyen Erdör, bu etkinlikte, e-ticarette başarılı olma stratejilerinin konuşulacağını aktardı. Aynı zamanda etkinliğin interaktif bir formatta olacağı ve izleyici sorularının cevaplandırılacağı belirtildi.

Ücretsiz olarak gerçekleşecek eğitim ve etkinliğe katılım için kayıt olunması gerektiği hatırlatıldı.

E-Ticarete Başlıyorum’ eğitimine buradan kayıt olunabilir.

E-Ticaret Sohbetleri’ etkinliğine buradan kayıt olunabilir.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler