worldef-banner 2024 istanbul
Ara
Close this search box.

Amazon Prime aboneliğine yüzde 394 zam geldi

Amazon, aylık abonelik sistemi Amazon Prime için ücret artışına gitti. Daha önce aylık 7,90 TL olan Amazon Prime üyeliği artık 39 TL'ye mal olacak.

amazon-prime

Amazon‘un sunduğu hizmetler arasında hızlı ve ücretsiz kargo, Prime Video ve Prime Music gibi platformlar bulunuyor. Amazon Prime aboneleri, ayrıca özel indirimlerden ve erken erişim fırsatlarından yararlanabiliyor.

Amazon Prime üyeliği yıllık olarak da satın alınabiliyor ve bu seçenek 99 TL’ye mal oluyor. Ancak aylık abonelik, kullanıcıların düşük maliyetli bir seçenekle hizmetlerden yararlanmalarını sağlıyordu.

Amazon‘un ücret artışına gerekçe olarak ise hizmet kalitesini artırmak ve yeni hizmetler sunmak gösteriliyor.

amazon

Zam, hizmet kalitesini artırmak için yapıldı

Amazon tarafından yapılan açıklamada, fiyat artışının nedeni olarak hizmet kalitesini artırmak ve yeni hizmetler sunmak gösterildi. Yeni fiyat, 25 Nisan’dan itibaren geçerli olacak ve mevcut Prime üyeleri için 25 Mayıs’tan sonraki ilk fatura döneminden itibaren yürürlüğe girecek.

Amazon, Türkiye’de Prime hizmetini 2020 yılında başlatmıştı. Şirket, Prime üyelerine benzersiz avantajlar sunmak için çalışmalarına devam edeceğini belirtti.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

hepsiburada
Markalar

“2024, Hepsiburada için tavsiye yılı olacak”

Hepsiburada CEO’su Nilhan Onal Gökçetekin, Hepsiburada için 2024 yılının “tavsiye yılı” olacağını söyledi. Gökçetekin, “2024 yılında en önemli değişim online ödemelerde yaşanacak.” dedi.