worldef-banner 2024 istanbul
Ara
Close this search box.

E-ticaretin kalbi Kayseri’de atacak!

e-ticaret
e-ticaret

WORLDEF’in Türkiye İş Bankası ana sponsorluğunda düzenlediği “WORLDEF Prime Konferansları” e-ticaret ve e-ihracat ekosisteminin önde gelen isimlerini Kayseri’de faaliyet gösteren girişimcilerle bir araya getirecek. 7-8 Eylül tarihlerinde, 09:00-16:00 saatleri arasında Kayseri Ticaret Odası’nda gerçekleştirilecek olan konferans kapsamında düzenlenecek olan panellerde ekosisteme dair pek çok konu alanında uzman isimler tarafından masaya yatırılacak. 

Girişimcilere ve şirketlere yeni bir vizyon sağlayacak

E-ticaret ve ihracat ekosisteminde ortaya çıkan son trendler ve pratik çözümler hakkında bilgilendirmelerin sağlanacağı WORLDEF Prime Konferansı’nda; paneller düzenlenerek ekosistemin önemli aktörleri çeşitli sunumlar yapacak.

Öte yandan e-ticaret ekosistemine dâhil olmak isteyen, mevcut operasyonlarını geliştirerek e-ticaret özelinde yeni iş birlikleri kurmak isteyen firmalara bilgi ve deneyim aktarımında bulunulacak.

WORLDEF E-Ticaret ve E-İhracat Konferansları hakkında

WORLDEF, Anadolu’da e-ticaret ve e-ihracat farkındalığı oluşturmak için konferanslar organize ediyor. E-ticarete ve e-ihracata başlamak, mevcut operasyonlarını geliştirmek ve e-ticaret özelinde yeni iş birlikleri kurmak isteyen firmalara rehber niteliği taşıyan bu konferanslarda, ekosistemin profesyonelleri tecrübelerini paylaşıyor.

Konferanslarda, sınır ötesi e-ticarette dünyadaki son uygulamalar, trendler ve pratik çözümler gibi konular üzerinde duruluyor. Bugüne kadar 10’da fazla ilde konferans düzenlendi. 2022 yılında 10 ilde konferans planlandı.

Konferansın sponsorları ve destekleyenler

Kayseri E-Ticaret ve E-İhracat Konferansı 2022, Türkiye İş Bankası’nın ana iş sponsorluğu ile düzenleniyor. Kayseri Ticaret Odası’nın organizasyon partneri olduğu konferansın sponsorları, partnerleri ve destekleyenleri ise şöyle:

Ana Sponsor

Türkiye İş Bankası

Organizasyon Partneri

Kayseri Ticaret Odası

Diamond Sponsorlar

Prapazar

ShopiVerse

T-Soft

Platin Sponsorlar

Asset Worldwide Express

Kargoist

Destekleyenler

ELİDER

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

fiyat karşılaştırma
Markalar

E-ticarette fiyat karşılaştırma trend haline geldi

İnternet üzerinden alışverişin yaygınlaşması sebebiyle tüketiciler aradıkları ürünlere alternatif satış kanallarından ulaşabiliyor. E-ticaret sitelerinden ya da online pazaryerlerinden aradığı ürünü kolayca bulan tüketiciler hem zamandan