KVKK (GDPR) Eğitimi

 69,00

Stok kodu: Online KVKK (GDPR) Eğitimi Kategoriler:

İncelemeler

Henüz inceleme yapılmadı.

“KVKK (GDPR) Eğitimi” için yorum yapan ilk kişi siz olun

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

KVKK (GDPR) Eğitimi

E-ticaret ve e-ihracat için kullanılan kişisel veriler, kanunlarla koruma altına alınmıştır. Online satış için KVKK ve GDPR mevzuatlarına vakıf olmak gerekir.
KVKK (GDPR) Eğitimi

 1. Genel Bilgiler

Toplam 3 Saat
Kontenjan: Sınırsız Kişi
Her Yerden Erişim
Katılım Sertifikası
Online
Sınırsız Öğrenme

E-ticarette ve e-ihracatta elde edilen kişisel veriler, kanunlar ulusal ve uluslararası kanunlar çerçevesinde korumaya alınmıştır. Kişisel veri, bir kişi ile ilgili herhangi türlü bilgidir. E-ticarette kullanılan isimler, e-posta adresleri, banka kartı bilgileri gibi kişiye özel bilgiler kişisel veridir. Konum bilgisinden etnik kökene, cinsiyetten biyometrik verilere kadar birçok bilgi “kişisel veri” olarak değerlendirilir. Bu sebeple üçüncü taraf kişilerin topladığı ve işlediği verilerin korunması çok önemlidir. Bu çerçevede Türkiye’de ve Avrupa’da bazı mevzuatlar vardır.

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK), AB uyum yasalarında göre temel hak ve özgürlüklerin korunması amacıyla hazırlanan bir kanundur. Genel Veri Koruma Yönetmeliği (General Data Protection Regulation – GDPR) ise, Avrupa Birliği (AB) hukukunda bireylerin verilerinin korunmasına ve gizliliğine ilişkin bir yönetmeliktir.

Bu eğitimde kişisel verilerin önemini ve KVKK ile ilgili temel kavramları öğrenebileceksiniz. Ayrıca, kanuna neden ihtiyaç duyulduğu, tarihçesi ve KVKK mevzuatı hakkında bilgi edinebileceksiniz. Kişisel Veri İşleme İlkelerinden aydınlatma yükümlülüğüne, GDPR ihlali durumunda yaptırımlardan risk değerlendirmesi ve organizasyonel kontrollerin oluşturulmasına kadar birçok başlıkta deneyim sahibi olacaksınız.

2. Eğitim Sonrası Kazanımlarınız
 
  • 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu hakkındaki tüm ayrıntılara hakim olacaksınız.
  • E-ihracat yapmak için gerekli olan Genel Veri Koruma Tüzüğü hakkında tüm ayrıntılara hakim olacaksınız.

3. Eğitime Kimler Katılabilir?

  • E-İhracata yönelik kariyer hedefi olan üniversite öğrencileri,
  • Firmasına E-İhracat doğrultusunda yön vermek isteyen orta ve üst düzey yöneticiler,

Eğitimin Avantajları 

Her Yerden Erişim İmkanı

 

Sertifika İmkanı

 

Sınırsız Öğrenim

 

4. Eğitmenler

Orxan Isayev
WBS
Genel Müdür
Tarık Şahin
Şahin Hukuk Bürosu
Avukat
KVKK (GDPR) Eğitimi Eğitim Başlıkları
E-İhracat Devlet Teşvikleri
E-İhracatta E-Ticaret Altyapısı
Pazaryerlerinde Satış
KVKK (GDPR) Eğitimi hakkında ne dediler?

5. Eğitimin İçeriği  

  • Kişisel veri nedir?
  • KVKK ile ilgili temel kavramlar nelerdir?
  • Kanuna neden ihtiyaç duyuldu ve tarihçesi
  • KVKK ile ilgili mevzuat hakkında bilgi
  • Kişisel Veri İşleme İlkeleri
  • Aydınlatma yükümlülüğü
  • Açık rıza
  • Açık rıza gerektirmeyen durumlar
  • GDPR nedir?
  • GDPR İhlali Durumunda Yaptırımlar Nelerdir?
  • Risk değerlendirmesi ve organizasyonel kontrollerin oluşturulması
  • Veri akışlarının tespiti ve veri envanterinin hazırlanması
  • Yasal sorumlulukların tanımlanması
Yer tutucu
Şuan görüntülüyorsunuz: KVKK (GDPR) Eğitimi  69,00
Sepete Ekle