worldef-banner 2024 istanbul
Ara
Close this search box.

WhatsApp bülten özelliği üzerinde çalışmaya başladı

WhatsApp

The Verge’ün Wabetainfo’nun iddiasına dayandırarak yayınladığı haberde, WhatsApp’ın beta test sürümünde bülten özelliğini içermesi üzerinde çalışıldığı öne sürüldü. Bülten (Newsletter) kod adı ile yeni bir özellik üzerinde çalışıldığı ve bu yeni özellik sayesinde kullanıcıların bülten yayınlayan diğer kullanıcıları kullanıcı ismi ile aratarak haber bültenlerini takip edebilecekleri özelliklerinin yer alacağı öngörülüyor.

Ayrıca üzerinde çalışılan özellikle, kullanıcılar tarafından seçilen bültenlerin kronolojik olarak görüntülenebileceği belirtildi. Paylaşılan bilgiler kapsamında, bültenin henüz reklam içermediği ve algoritmalara dayanan öneriler sunmayacağı aktarıldı.

WhatsApp’ın test sürümünde yer alan kod ‘Bülten’ özelliğine referanslar içeriyor

Bir bülten özelliği üzerinde çalışıldığı iddiası beta sürümde 2.25.3’teki bir koda dayandırılıyor. Android için WhatsApp Messenger’ın beta sürümü 2.23.5.3’teki kodun, şu anda geliştirilmekte olan yeni bir ‘Bülten’ özelliğine referanslar içerdiği öne sürüldü.

Paylaşılan bilgilerde adın kendisinin bir kod adı olabileceği belirtildiği gibi ancak kodun içinde gizlenen ipuçlarının da yayın aracının isteğe bağlı olacağı ve şifreli grup sohbetlerinden ve mesajlardan ayrı olarak ‘Durum’ sekmesinin kendi bölümünde bağımsız olacağını gösterdiği belirtildi.

Henüz kullanıcılara sunulmadı

WhatsApp’ın bülten özelliğinin henüz çok erken bir aşamada olduğu vurgulanarak, beta test sürümünün kullanıcılara ne zaman sunulacağına dair resmi bir açıklamanın henüz yapılmadığı belirtildi.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

allegro
Markalar

Allegro, Slovakya pazarına açıldı

Polonya merkezli online pazaryeri Allegro, Slovakya’da özel bir web sitesiyle hizmete girdi. Şirket, geçen yıl Çek Cumhuriyeti pazarına da açılmıştı.

yemeksepeti
Markalar

Yemeksepeti’ne rekabet soruşturması

Rekabet Kurumu bünyesindeki Rekabet Kurulu Yemek Sepeti Elektronik İletişim Perakende Gıda A.Ş’ye soruşturma açılmasını kararlaştırdı.