worldef-banner 2024 istanbul
Ara
Close this search box.

ShopiVerse’den Zalando eşliğinde uçtan uca workshop

ShopiVerse

Yurt dışı pazaryeri ve fulfillment entegratörü ShopiVerse, WORLDEF’in partnerliğinde 30-31 Ocak tarihlerindeDoubleTree by Hilton Istanbul Ümraniye Otel’de benzersiz bir workshop düzenledi. Moda ve tekstil kategorisinin Almanya merkezli dev pazaryeri Zalando ve e-ihracat süreçleri hakkında kapsamlı workshopların düzenlendiği etkinlikte alanında uzman kişiler tarafından e-ticaretin önemli başlıkları konuşuldu. 

Zalando hakkında detaylı bilgiler paylaşıldı

Zalando hakkında önemli konuların detaylı olarak işlendiği etkinlikte fulfillment süreçlerinden satış stratejilerine, yurt dışı şirket kurulum süreçlerinden küresel dijital pazarlamaya, e-ihracat altyapı sistemleri ve stratejileri gibi kapsamlı ve markalar için çok değerli bilgiler paylaşıldı. 

Dolu dolu eğitim niteliğinde

İki gün süren etkinliklik boyunca misafirler, sektörün global rakipleri ve potansiyel pazarları hakkında önemli bilgiler edindiler. Özellikle ölçülü giyim kategorisindeki fırsatları içeren etkinlik, farklı uzmanlık alanına sahip firmaların çok özel paylaşımları ile dolu dolu bir eğitim niteliğindeydi.

Üretici ve satıcılar için harika bir network ortamı

ShopiVerse’ün düzenlediği ve sektörün öncü firmalarını bir araya getiren workshop, sadece eğitim niteliğinde kalmayıp birçok üretici ve satıcı firma için harika bir network ortamı da sağladı. WORLDEF, ShipEntegra, Brand Mentor, Yalmans gibi alanında uzman firmaların değerli deneyim ve bilgi aktarımlarında bulunduğu etkinlikte farklı vaka örnekleri üzerinde de konuşmalar gerçekleşti. Zalando hakkında detaylı bilgilerin paylaşıldığı etkinliğe Tradebyte firmasından yetkili isimler de katılım sağladı.

Etkinliklerin sürmesi hedefleniyor

Son zamanlarda adını hızla duyuran ShopiVerse, sektörde e-ihracat konusundaki hizmetleri ve uzmanlığı ile dikkat çekmeye devam ediyor. E-ihracat süreçlerinde müşterilerine uçtan uca hizmet alanına odaklanmış olan ekibe ve tek panelden tüm süreçlerin yönetilebildiği yazılım paneline sahip ShopiVerse, dinamik yapısıyla daha birçok etkinlikte markaları bir araya getirmeyi hedefliyor. 

Sektörle ilgili farklı gelişmeleri takip etmek için siz de ShopiVerse’ün web sitesini veya sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

eczane
Markalar

Amazon, ilk fiziksel eczanesini Milano’da açacak

Amazon, 2024 yılının ikinci çeyreğinde ilk eczanesini Milano’da açacak. Eczane, Milano’nun merkezinde yer alacak ve çok çeşitli güzellik ve kişisel bakım ürünleri sunacak. Ayrıca, Amazon’un