worldef-banner 2024 istanbul
Ara
Close this search box.

ShopiVerse ve eBay’dan KOBİ’lere özel webinar

ShopiVerse küresel e-ticaretin güçlü bir oyuncusu olan eBay ile ortaklaşa, Türk KOBİ’lerinin büyümesi için küresel pazaryerlerinin büyüme potansiyelini keşfetmeye yönelik özel bir webinar düzenliyor.

Etkinlik, 27 Nisan 2023 tarihinde saat 21.00’de gerçekleşecek olup, ShopiVerse CEO’su Orxan Isayev moderatörlüğünde ve eBay Küresel Yükselen Pazarlar İş Geliştirme Direktörü (Head of Business Development, Global Emerging Markets) Daniel Biran’ın katılımıyla düzenlenecek.

eBay, işlerini küresel olarak büyütmek isteyen KOBİ’ler için benzersiz bir fayda planı sunarak Türkiye’deki operasyonlarını genişletiyor. Bu sayede, yerel işletmelerin müşteri tabanlarını büyütmeleri ve geleceklerini güvence altına almaları için harika bir fırsat sunuyor.

Türkiye, eBay‘in gelişmekte olan pazarlar portföyü içinde önemli bir pazar ve ülkedeki varlıklarını sürdürmeyi ve genişletmeyi planlıyorlar.

Etkinlik 27 Nisan 2023 akşamı 21.00 tarihinde yapılacak. Konuyla ilgili görüş ve uzmanlıklarını paylaşacak olan Daniel Biran ve Orxan Isayev yer alacak.

Webinarda, ‘’Küresel pazaryerleri Türk KOBİ’lerinin büyümesine nasıl yardımcı olabilir?’’ konusunu ve aşağıdaki konuların çeşitli yönlerini tartışılacak. Deneyimlerini ve iç görülerini katılımcılarla paylaşacak.

  • Küresel pazaryerleri Türk KOBİ’lerinin büyümesine nasıl yardımcı olabilir?
  • Türk KOBİ’leri global pazaryerlerinde yer almaya neden ihtiyaç duyuyorlar?
  • eBay Türk KOBİ’lerinin büyüme potansiyelini artırmada nasıl bir yol uyguluyor?
  • Global bir pazaryeri olarak eBay ile Türk KOBİ’leri arasındaki işbirliği fırsatları nelerdir?
  • eBay ile globale açılmak için hazırlıklar: stratejik planlama ve uygulama
  • Global pazaryerlerinde rekabetçi kalmanın yolları: fiyatlandırma, ürün yönetimi ve müşteri hizmetleri
  •  Global pazaryerleri için gelecekteki trendler: Türk KOBİ’lerinin bu trendlere nasıl uyum sağlayabileceği.

Webinar, akışı sağlayacak ShopiVerse CEO’su Orxan Isayev tarafından yönetilecek.

Küresel e-ticaretin en güçlü platformlarından bir olan eBay, dünya çapında 190 pazarda 134 milyon alıcıyla güvenilir bir küresel pazar sunarak sınır ötesi e-ticaretin önündeki engelleri yıkıyor.

eBay ile hızla büyüme potansiyeli en yüksek olan kategorilerdeki satıcılara genellikle şunlara odaklanıyor: Otomobil parçaları ve aksesuarları, Moda, Elektronik, koleksiyon ve endüstriyel ekipmanlar. İster işletme sahibi ister girişimci ister sadece e-ticaret gündemini merak eden biri olun, etkinlik kaçırılmaması gereken konulardan oluşan yepyeni bir organizasyon.

Webinara kaydolmak için lütfen https://shopiverse.com/etkinlik-kayit-formu adresini ziyaret edin.

ShopiVerse ve eBay’in ortak düzenleyeceği bu webinarda, Türk KOBİ’lerinin küresel pazarlarında başarılı olmak için yapmaları gerekenleri öğrenecekleri ve bu konuda doğru ilerleyerek büyümelerini sağlayacakları bilgileri paylaşılacak.

 

 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

eczane
Markalar

Amazon, ilk fiziksel eczanesini Milano’da açacak

Amazon, 2024 yılının ikinci çeyreğinde ilk eczanesini Milano’da açacak. Eczane, Milano’nun merkezinde yer alacak ve çok çeşitli güzellik ve kişisel bakım ürünleri sunacak. Ayrıca, Amazon’un