worldef-banner 2024 istanbul
Ara
Close this search box.

Roketfy APY Ventures’tan 465 bin Dolar yatırım aldı

roketify

İçerikbulutu ve ContentGo.com’un yaratıcıları Ahmet Durmuşoğlu ve Emre Güzeldal’ın yerli SaaS girişimi Roketfy, yatırım turunu APY Ventures’la imzaladığı sözleşmeyle 465 bin dolar yatırım alarak tamamladı.

İçerik bulutu içerisinde doğan bir spin-off olarak hayata geçirilen Roketfy’ın yatırım turu görüşmelerine yaklaşık 6 ay önce başlanmıştı. İlk 6 ayda gerçekleştirdiği yatırım turunda 2,5 milyon dolarlık bir değerlemeye ulaşan şirket, sektörde 30’dan fazla girişime destek verdiğini açıklayan APY Ventures’le 465 bin dolarlık yatırım sözleşmesi imzaladı. Hali hazırda Hepsiburada ve Trendyol gibi büyük pazaryerlerindeki mağazalar tarafından kullanılan Roketfy, uluslararası alanda ETSY satıcılarını hedefleyerek büyümeyi planlıyor.

Roketfy nedir?

E-ticaret pazaryerlerindeki mağazaların satışlarını artırmalarına ve büyümelerine yardımcı olacak destekler içeren SaaS bir platform olan Roketfy, küçük işletme ve girişimciler için tasarlandı.

Yapay zekayla desteklenen bu uygulamada Roketfy mağaza için çalışıyor ve rakip mağazaların fiyatlarını, içeriklerini ve diğer bileşenlerini sürekli analiz ediyor. Satış artırmayı hedefleyen analizleriyle akıllı öneriler sunuyor ve mağazanın bunları hayata geçirebilmesi için uygulama üzerinde entegrasyonlar, teknoloji servisleri ve araçlar bulunuyor.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

yemeksepeti
Markalar

Yemeksepeti’ne rekabet soruşturması

Rekabet Kurumu bünyesindeki Rekabet Kurulu Yemek Sepeti Elektronik İletişim Perakende Gıda A.Ş’ye soruşturma açılmasını kararlaştırdı.