worldef-banner 2024 istanbul
Ara
Close this search box.

OPLOG deprem bölgesine lojistik desteği sunuyor

OPLOG

Kahramanmaraş merkezli 7,6 ve 7,4 şiddetinde gerçekleşen iki depremin ardından Ticaret Bakanlığı tarafından ‘Deprem Yardımlaşma Seferberliği’ başlatıldı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ve AFAD’ın koordinasyonu ile gerçekleştirilen seferberliğe e-ticaret sektöründen katkılar ve destekler sürüyor.

OPLOG, Ticaret Bakanlığı başlatılan ‘Deprem Yardımlaşma Seferberliği’ kapsamında, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ve AFAD’ın koordinasyonunda, bölgeye yapılan bağışların lojistiğinde görev aldıklarını açıkladı.

‘Var gücümüzle çalışıyoruz’

OPLOG tarafından paylaşılan mesajda, “Hepimizi derinden etkileyen ve yüreğimizi parçalayan deprem felaketinin yaralarını sarmak için var gücümüzle çalışıyoruz” ifadesi yer aldı. ‘Deprem Yardımlaşma Seferberliği’ kapsamında, bölgeye yapılan bağışların lojistiğinde görev alan şirket, “Bu görev ile kendi uzmanlık alanımızda en büyük faydayı sunmak asli görevimiz olacak” dedi.

OPLOG, bölgede depolarda lojistik yönetimini üstlendi

Seferberlik çerçevesinde bölgeye yapılan bağışların dağıtılması için resmi yardım depolama ve dağıtım lokasyonları belirlendi. Bu belirlenen lokasyonlarda ilgili kurumlar tarafından Merkez, Pazarcık, Elbistan ve Göksun ilçeleri başta olmak üzere Kahramanmaraş’ta belirlenen tüm depoların yönetiminin OPLOG olarak üstlenildiği açıklandı.

OPLOG ekibi yaşanan deprem felaketinin ardından taziyelerini paylaşarak, ‘Deprem Yardımlaşma Seferberliği’nde yer almaktan gurur duyduklarını ifade etti.

Yapılan açıklamada, “En iyi bildiğimiz işi yapacak; bölgeye gelen yardımların doğru biçimde ihtiyaç sahiplerine iletilmesini sağlamak amacıyla belirlenen depolarda lojistik operasyonlarının sorumluluğunu eksiksiz bir şekilde yerine getirmek için canla başla çalışacağız. Depremzede vatandaşlarımıza ihtiyaçlarını ulaştırmak için gönüllü olarak sahada yer alan ve onların yokluğunda görevi başında afet bölgesindeki arkadaşlarımıza destek olan tüm OPLOG Ekibinin yolu açık olsun. Yaralarımızı hep beraber dayanışma içerisinde saracağız.” dedi.

Güncel ihtiyaçları duyurdular

Bölgedeki ihtiyaçlar doğrultusunda depolarda yer alan ihtiyaç maddeleri takiplerini sürdüren OPLOG tarafından, genel ihtiyaçların odun, kömür, soba, pişmiş konserve ve çadır olduğu bilgisi paylaşıldı.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

eczane
Markalar

Amazon, ilk fiziksel eczanesini Milano’da açacak

Amazon, 2024 yılının ikinci çeyreğinde ilk eczanesini Milano’da açacak. Eczane, Milano’nun merkezinde yer alacak ve çok çeşitli güzellik ve kişisel bakım ürünleri sunacak. Ayrıca, Amazon’un