worldef-banner 2024 istanbul
Ara
Close this search box.

Multinet ve Minted Türkiye anlaştı! Yeni kampanyalar kapıda

Bu iş birliğiyle birlikte Multinet Up, Minted Türkiye ile ortaklaşa geliştirdiği yeni kampanyalarla kullanıcılarına daha fazla avantaj sunacak. MultiNet yemek kartı kullanıcıları, altın, gümüş ve ziynet alımlarında yüzde 1,5 indirimden, altın ve gümüş birikim hesaplarında ise yüzde 0,50 indirimden faydalanabilecekler. Bu indirimler, Minted Türkiye’nin mobil uygulaması üzerinden gerçekleştirilecek olan altın ve gümüş alımlarıyla birlikte, fiziksel gram ve külçe altın-gümüş, ziynet eşyaları ve diğer tüm ürünlerde geçerli olacak.

Kampanya hazirana kadar devam edecek

Kampanya, 31 Temmuz tarihine kadar devam edecek ve MultiNet kullanıcıları, Minted Türkiye’nin mobil uygulaması ve e-ticaret web sitesi üzerinden avantajlı fiyatlarla ziynet alımı yapabilecekler. Bu iş birliği sayesinde kullanıcılar, değerli metallerle ilgili birikim yaparken indirimli fiyatlarla alışveriş yapma imkanına sahip olacaklar.

Multinet Up ve Minted Türkiye’nin ortaklığı, kullanıcılara daha geniş seçenekler ve avantajlar sunarak finansal hizmetler alanında yenilikçi çözümler sunma hedeflerini destekliyor.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

hepsiburada
Markalar

“2024, Hepsiburada için tavsiye yılı olacak”

Hepsiburada CEO’su Nilhan Onal Gökçetekin, Hepsiburada için 2024 yılının “tavsiye yılı” olacağını söyledi. Gökçetekin, “2024 yılında en önemli değişim online ödemelerde yaşanacak.” dedi.