worldef-banner 2024 istanbul
Ara
Close this search box.

Kargo aracında soygun: E-ticaret paketlerinin de bulunduğu paketler çalındı

soygun

Edinilen bilgilere göre, dün (çarşamba) Yıldırım ilçesinde meydana gelen olayda, kargo dağıtımı yapan Cüneyt K., aracı park ettikten sonra çalışır vaziyette bırakarak, bir müşteriye paket teslim etmeye gitti. Kurye, teslimattan döndüğünde aracı yerinde bulamadı ve polise giderek ihbarda bulundu. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

Öte yandan, Bursa’nın İnegöl ilçesinde saat 23:00 sıralarında yol kenarında terk edilmiş halde bir araç gören sürücüler, durumu polise bildirdi. Aracın, çalınan kargo aracı olduğu belirlendi. Aracın plakalarının etiketlerle gizlendiği görüldü. Araçtaki paketlerin de çalındığı tespit edildi.

Soygunda e-ticaret paketleri de çalındı

Kargo ürünlerini çalan soyguncuların 3 kişi olduğu belirlendi. Kargo aracında, e-ticaret paketlerini de içeren teknolojik ürünlerden oluşan paketlerin bulunduğu öğrenildi. Araç sahibine teslim edilirken, görgü tanıklarının ifadesini alan polis soyguncuların yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

eczane
Markalar

Amazon, ilk fiziksel eczanesini Milano’da açacak

Amazon, 2024 yılının ikinci çeyreğinde ilk eczanesini Milano’da açacak. Eczane, Milano’nun merkezinde yer alacak ve çok çeşitli güzellik ve kişisel bakım ürünleri sunacak. Ayrıca, Amazon’un