worldef-banner 2024 istanbul
Ara
Close this search box.

Hepsiburada bunu ilk kez yayımladı!

Nilhan Onal Gökçetekin

Hepsiburada, Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları’na katkı sağlamayı hedefleyen bir şirket olarak, doğrudan ve dolaylı olarak 12 Sürdürülebilir Kalkınma Amacı’na hizmet ediyor. Şirket, teknolojinin gücünü kullanarak çevre dostu süreçlerle yenilikçi ve verimli bir e-ticaret deneyimi sunmayı amaçlıyor.

Hepsiburada CEO’su Nilhan Onal Gökçetekin, teknolojinin yapıcı bir şekilde kullanılmasının önemine vurgu yaparak, şirketin sürdürülebilirliği ve sosyal sorumluluğu iş kültürünün temel değerleri olarak benimsediğini belirtti. Gökçetekin ayrıca, şirketin liderlik ettiği dijital ticaretin yanı sıra paydaşları için değer yaratma ve toplumsal gelişime katkı sağlama konusundaki kararlılığını sürdürdüğünü ifade etti.

Kapsayıcı çalışma ortamı eşitsizlikleri azaltıyor

Hepsiburada’nın öncelikli sürdürülebilirlik konuları arasında kadın girişimciliği, eşitlikçi kurum kültürü ve toplumsal fayda çalışmaları bulunuyor. Şirket, kadın girişimciliği alanında önemli çalışmalara imza atarak binlerce kadın girişimciye destek oluyor ve yerel üreticileri teşvik ediyor. Ayrıca Hepsiburada, kapsayıcı bir çalışma ortamı oluşturarak sosyal eşitsizlikleri azaltmaya ve toplumsal cinsiyet eşitliğini sağlamaya yönelik politikalar uyguluyor.

Sosyal sorumluluk projelerini iş yapış şeklinin bir parçası olarak gören Hepsiburada, çocuklar, dezavantajlı bireyler, hayvanlar, çevre, bilim, kültür, eğitim, spor ve sanat gibi alanlarda destek çalışmaları yürütüyor. Örneğin, “Bir Gülüş Yeter” projesi kapsamında binlerce çocuğa destek sağlanıyor ve çalışanlar gönüllülük faaliyetlerine katılıyor. Ayrıca müşteriler ve iş ortakları da sosyal projelere katkıda bulunuyor.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

amazon
Markalar

Amazon’a Polonya’da 7,8 milyon dolar para cezası

Polonya’da tüketici gözlemcisi UOKiK, Amazon’un Polonya’da müşterilerini, ürünün stok durumu ve teslimat tarihleri konusunda yanıltması sebebiyle 7,8 milyon dolar (31 milyon zloti) para cezasına çarptırdı.

gümrük vergisi
Haberler

Dijital ürünlerin ticaretine gümrük vergisi geliyor!

Dünya Ticaret Örgütü (DTÖ) Genel Direktörü Ngozi Okonjo-Iweala, online film ve yazılım gibi dijital ürünlerin ticaretine gümrük vergisi getirileceğini belirterek, yeni düzenleme için tarih verdi.