worldef-banner 2024 istanbul
Ara
Close this search box.

ECOM LEADERS CLUB’a kardeş geldi!

ECOM LEADERS CLUB

SNG E-Commerce Club’a sadece Rusça konuşan e-ticaret şirketlerinin üye olabileceklerini belirten Nart, Club’ın ilk etkinliğinin 20 Aralık’ta İstanbul’da gerçekleştirileceğini söyledi.

“ECOM LEADERS CLUB seçkin bir kulüp haline geldi”

ecom leaders club
WORLDEF Başkanı Ömer Nart

WORLDEF’in en önemli misyonlarından birinin doğru insanları doğru zamanlarda anlamlı bir amaç uğruna bir araya getirmek olduğunu vurgulayan Ömer Nart, ECOM LEADERS CLUB’ın henüz 3. yılında olmasına rağmen 2 bine yakın başvuru alan fakat sadece 114 üyesi olan seçkin bir kulüp haline geldiğini söyledi.

ECOM LEADERS CLUB’ın bir benzerinin WORLDEF International ekibi tarafından Rusça konuşan insanlara yönelik yürütüldüğünü belirten Nart, “SNG’nin anlamı bağımsız devletler topluluğu demek yani eski Sovyet ülkeleri. Batı ile tam anlamıyla entegre olmamış bu coğrafya ile iyi ilişkiler kurmak, e-ticaret işbirliklerini artırmak özellikle mevcut konjonktürde daha da önemli hale geldi. Pandemiyle beraber kırılan küresel tedarik zinciri ve Rusya-Ukrayna savaşı sonuçları Türk üreticileri ve e-ticaret şirketleri için yepyeni alanlar oluşturdu” ifadelerini kullandı.

SNG E-Commerce Club’ın ilk B2B etkinliği 20 Aralık’ta

SNG E-Commerce Club’a sadece Rusça konuşan e-ticaret şirketlerinin üye olabileceklerini belirten Ömer Nart, “SNG E-Commerce Club’ın ilk B2B etkinliği 20 Aralık’ta İstanbul’da olacak. 50 tane Türk üretici ve e-ticaretçi şirket ile SNG E-COMMERCE CLUB üyeleri bir araya gelecekler. Diğer yandan Rus e-ticaret şirketlerine ulaşmak isteyen servis sağlayıcı şirketler “Provider Member” kapsamında kulüp faaliyetlerine katılabilecekler” dedi.

Açıklamasında DEALMAKER’den de bahsetmek gerektiğini belirten WORLDEF Başkanı, tüm bu eşleştirme süreçlerinin DEALMAKER mobil uygulaması üzerinden yürüyeceğini söyledi.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

ticari mesaj
Haberler

İstenmeyen ticari mesajlara 398 milyon lira ceza

Ticaret Bakanlığı, istenmeyen ticari mesajlara 398 milyon lira ceza kesti. Bakanlığa 2015-2023 yılları arasında 866 bin şikayet yapıldı. Ticaret Bakanlığı 2023 Yılı Faaliyet Raporundan derlemeye